offline szyszka09 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline libisz doświadczony
|
Z czystym sumieniem mogę Tobie polecić firmę Pana Patryka Gwizdały na Kilińskiego. www.marpat.pl - tutaj masz stronę internetową. Mają dość szeroką ofertę. Sam współpracowałem z tym Panem przy stawianiu dwóch domków pod klucz. To jest po prostu właściwa osoba, na właściwym miejscu, jeśli chodzi o branżę budowlaną. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: aleks89 praktykant |
jak okolice trójmiasta to oczywiście firma Alians http://www.alians.org.pl/ dbają o klienta i naprawda cały czas można się czuc dopieszczonym :) rzetelna firma z nowooczesnymi rozwiązaniami. |
|
| |
offline harald doświadczony
|
|
|
| |
offline Nawrociak doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline harald doświadczony
|
|
|
| |
Gość: Walczak S praktykant |
|
|
| |
Gość: lanckorona praktykant |
|
|
| |
Gość: Ziutek praktykant |
|
|
| |
Gość: DwMar praktykant |
|
|
|
Uslugi budowlane- szukam fachowców- Gdynia
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Szukam zdjęć dużych przeszkleń z montażu Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Jakie kanały stolarki okiennej śledziliście przed złożeniem zamówienia i czy w ogóle coś takiego robiliście? Generalnie szukam teraz inspiracji, bo budowa w Wie...
- Szukam zdjęć dużych przeszkleń z montażu Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Jakie kanały stolarki okiennej śledziliście przed złożeniem zamówienia i czy w ogóle coś takiego robiliście? Generalnie szukam teraz inspiracji, bo budowa w Wie...
- Ślusarz w Budzyń Liczba postów: 4 Grupa: Firmy budow... W moim przypadku trafiłem na ofertę firmy Ślusarz Częstochowa - https://slusarz-czestochowa.pl , gdy potrzebowałem pomocy z zablokowanym zamkiem. Firma specjali...