offline szyszka09 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: tukan praktykant |
no szkoda, że nie posiadają strony internetowej, znalazłbyś odpowiedzi. generalnie powiem tak, posiadają wieloletnie doświadczenie, są wiarygodni z racji, że mają dużo klientów i mieli przez ostatnie lata. w sieci znajdziesz pozytywne opinie na ich temat także. jeśli chodzi jakość tego, co robią i to w jaki sposób podchodzą do tematu to jestem zdania, że robią to naprawdę dobrze. firma zasługuje na uwagę. robią trwałe konstrukcje, do tego przed inwestycją załączają kosztorys, dzięki któremu klient wie na czym stoi. ceny też są moim zdaniem w porządku jak na jakość wykonania. w Garbowie to konkurencji na pewno nie mają :) |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: marrie praktykant |
|
|
| |
offline libisz doświadczony
|
Zawsze zwracałem uwagę na długość stażu firmy na rynku, której to rozważałem zatrudnienie. Liczę się także z rekomendacjami wystawianymi przez inne osoby, właścicieli innych firm. Współpraca z moją firmą przebiega zgodnie z założeniami. Firmę Pana Potakiewicza z czystym sumieniem można polecić. |
|
| |
Gość: Kostek praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google |
Usługi budowlane - Potakiewicz
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 327 Grupa: Firmy budow...
- Budowa domu jednorodzinnego Liczba postów: 365 Grupa: Firmy budow... Osobiście mogę Wam polecić sprawdzić stronę kosztbudowydomu.pl , na której znajdziecie portal informacyjny z najróżniejszymi poradami i pomysłami dotyczącymi do...
- Sprzątanie Kraków Liczba postów: 25 Grupa: Firmy budow... Polecam w tym temacie zaufać firmie świadczącej profesjonalne usługi sprzątania, ozonowania i dezynfekcji wszelkiego rodzaju pomieszczeń magazynowych, biurowych...
- Promocja firmy Liczba postów: 107 Grupa: Firmy budow... Z własnego doświadczenia mogę Wam polecić fachowe usługi druku oferowane przez firmę https://bingraf.pl/introligatornia-warsz awa/
- Portal usługowy nobilo.pl Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Polecam wszystkim portal https://amm.org.pl/ , szczególnie tym, którzy lubią czytać o życiu codziennym, nowych technologiach i ciekawostkach z różnych branż. Zn...