Wanna w podłodze

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

6 grudnia 2010, 16:52

Zgadzam sie: good 0 bad

No moja żona także marzy o takiej wannie, ale nie jestem pewien czy nasi specjaliści dadza rade podołać temu zadaniu oczywiście mówię to z lekką ironią... :) Może znacie jakichś dobrych fachowców?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 grudnia 2010, 11:02

wanna w podłodze rewelacyjna sprawa, ale raczej nie do bloku, i raczej nie wymaga jakiejs specjalnej ekipy, zwykly murarz i hydraulik dadzą rade

Działki Bielsko

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 stycznia 2011, 12:35

W domu taką wannę w podłodze też warto przewidzieć w projekcie domu - bo nam się wprawdzie taka wanna marzy, ale co mamy zrobić skoro mamy już gotowy dom - trochę dużo chyba będzie kosztować wybicie dziury w stropie...

prk7 nieruchomości

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2011, 09:42

Fajna sprawa - tylko trochę z tym zachodu; Zawsze można opcjonalnie zdecydować się np. na wannę wolnostojącą. Też jest to jakaś forma luksusu, a montaż łatwiejszy;

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2011, 10:49

Wanna wolnostojąca to jest to, tylko trzeba mieć trochę miejsca w łazience;
Polecam artykuł:
http://www.budnet.pl/Jaka_wanna_bedzie_najlepsza_Ciepla_kapi el_na_mrozne_dni,Wanny_i_kabiny_prysznicowe,100169-czytaj.ht ml

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 kwietnia 2011, 19:04

Wanna wbudowana w podłogę co ciekawy i stylowy pomysł. Przed wojną wanny takie były bardzo modne, ale były też luksusem. Dzięki niej na pewno też poczujemy się u siebie jak w spa czy domu hollywoodzkiej gwiazdy. Łatwiejszym i tańszym rozwiązanie jest wanna wolnostojąca np. w stylu retro profilowana na pozłacanych nogach.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2011, 11:49

Pomysł bardzo ciekawy,ale czy praktyczny? Jestem ciekawy,czy taki projekt wanny w podłodze przejdzie w każdej łazience,nawet w tej w blokach.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2011, 16:56

tej w blokach chyba nie, no chyba że od sąsiada pożyczysz trochę powierzchni sufitu :D

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2011, 02:19

to wanna tylko do domów albo wielkich apartamentów, na to cacko trzeba mieć miejsce. Ale ładna...

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2011, 03:43

Do takiej wanny naprawdę potrzebne jest sporo miejsca, i najlepiej pomyśleć o niej już na etapie projektu. Polecam ten artykuł http://olazience.pl/aranzacja-lazienki/81-wanna-montowana-w- podlodze , można znaleźć ciekawe porady na temat wanny w podłodze. Jeśli chodzi o wykonawców to dobry majster powinien sobie z tym poradzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19805 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 199

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >