offline ![]() andrzej89 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Bordon44 fachowiec
![]() |
Wiesz co w mojej ocenie akurat jeżeli chodzi o wybór stylowych i jednocześnie porządnie wykonanych elementów łazienkowych w tym płytki, czy wanny to polecam zajrzeć do sklepu ŁazienkaPlus https://www.lazienkaplus.pl/ My również chcieliśmy mieć wygodną i sporą wannę dlatego zdecydowaliśmy się na wybór wersji Oltens Folda wanna wolnostojąca 170x72 cm no i teraz można też złapać naprawdę mega dużą promocję :) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Emilek43 fachowiec
![]() |
No i to kierunek jak najbardziej godny uwagi, również uważam że jeśli chodzi o dobrej jakości wyposażenie łazienkowego to można znaleźć u nich naprawdę sporo ciekawych okazji cenowych także jeśli chodzi o wanny, kabiny prysznicowe czy wysokiej klasy płytki ceramiczne np. Tubądzin Grand Cave które naprawdę genialnie się prezentują jak tylko macie na tą łazienkę pomoc :) |
| |
offline ![]() kej_say fachowiec
![]() |
Taka wanna najlepsza! |
| |
![]() Gość: Jasonroave praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
|
Wanna wolnostojąca i płytki ceramiczne
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Frumzi Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... It’s always exciting to discuss new offers on gaming forums, especially when the topic involves exclusive deals like the Frumzi Deposit Bonus – 100% Match and M...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 693 Grupa: Ciekawe pom... Safari w Namibii to często miks parków i prywatnych rezerwatów, więc dobrze sprawdzić zasady wjazdu, pory aktywności zwierząt i liczbę game drive’ów w cenie. Ja...
- KAMERY, systemy zabezpieczeń, alarmy Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Przerabiałem temat wiązek do automatyki przemysłowej i większość firm robiła wszystko „na oko”. Dopiero jak ogarnąłem wiązki kablowe od Teknosystem, zobaczyłem....
- Zakładanie firmy Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Moi Drodzy, mój mąż postanowił założyć firmę budowlaną i zastanawia się nad logotypem. Znalazł o tym dość ciekawe informacje na tym blogu, ale chciałby wiedzie...
- Stolik kawowy Liczba postów: 42 Grupa: Ciekawe pom... Różne stoliki kawowe znajdziesz tutaj. Najfajniejsze są te glamour srebrne lub złote :)