offline ![]() Pumpkin doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: JagodaJAGODA praktykant |
Coś w tym jest. My w warszawie to szukaliśmy chyba z rok bo ciagle cos nam nie gralo, a to dojazd, a to szkola, a to firma deweloperska, koniec koncow stanelo na polnordzie w Wilanowie ale ile to się zeszlo to szkoda gadac. Mielismy na oku ursynow, ale chciałam cos nowego, a tam już raczej ciężko z rynkiem pierwotnym, nie ma gdzie palca wcisnąć i ostatecznie mimo początkowych wątpliwości ta wilania nas przekonala osobną kuchnia, bo w innej inwestycji która była alternetywna był salon z aneksem. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: werax praktykant |
|
| |
![]() Gość: Waterwipes praktykant |
jak dla mnie sa w porządku, mamy ich mieszkanie na Wilanowie, ale w innej inwestycji i odpukać na razie nie ma problemów z grzybem czy podobnymi rzeczami, czytałam o nich lepsze gorsze opinie, ale stwierdziłam ze lepiej zaufac znajomym co polecali i nie mamy czego zalowac teraz na szczęście |
| |
![]() Gość: Sheryangew praktykant |
|
| |
Reklamy Google |
Warszawa
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 27 Grupa: Inteligentn... Tak tylko zostawię: dogrzewanie w okresie przejściowym klimatyzatorem ma sens, jeśli macie inwerter i tryby eco. Na https://www.aiwa.pl/ łatwo złapać, które mod...
- Projekt domu Liczba postów: 77 Grupa: Inteligentn... polecam ten poradnik https://asof.pl/smart-home-poradnik/
- Szukam klepsydry do sauny Liczba postów: 17 Grupa: Inteligentn... Burger and sandwich options are available too, including bacon cheeseburgers and pulled pork sandwiches. The restaurant also serves seafood items like grilled s...
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 23 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...
- Jak dbać o rolety, aby zachować ich żywotność? Liczba postów: 6 Grupa: Inteligentn... Regular dusting, gentle cleaning with a damp cloth, and avoiding harsh chemicals can keep blinds looking fresh and extend their lifespan.