Warto kupować dachówki online?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

27 sierpnia 2015, 22:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Dzien dobry,
pisze z prośbą opinie. Czy ktoś kupował w sklepie internetowym www.titania.com.pl/sklep ? Ceny maja dosyć dobre, ale jakoś się boje, bo nie znam firmy no i dachówka przez Internet..
Ktoś korzystał?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 sierpnia 2015, 09:28

Dzien dobry,
pisze z prośbą opinie. Czy ktoś kupował w sklepie internetowym www.titania.com.pl/sklep ? Ceny maja dosyć dobre, ale jakoś się boje, bo nie znam firmy no i dachówka przez Internet..
Ktoś korzystał?

Kupowałem troche akcesoriow, bo byly tansze niz w hurtowni i nie bylo problemow. Dostawa w ciagu kilku dni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 sierpnia 2015, 15:40

Jeżeli chcesz kupić dachówkę, to najpierw musisz zdobyć opinie. Titania to firma, bo pierwszy raz widzę tą stronę.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2015, 11:34

Otto, dziękuję za odpowiedź. Dachówkę Titania już znam, jestem na nią zdecydowany. Bardziej chodziło mi o samą formę zakupu, czyli przez sklep internetowy. Zrobili wycenę, obiecują, że dowiozą bezpłatnie itd ale chciałbym właśnie upewnić się co do firmy, czy jest solidna itd. Zawsze kupowałem w 'realu" :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2015, 15:07

No ja nic nie wiem o firmie titania, bardziej kojarzy mi się to z modelem innej firmy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2015, 19:50

jeżeli znamy producenta to czemu nie

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2015, 15:07

Musisz się zorientować w temacie, poczytać opinie i to czy ktoś już wcześniej zamawiał przez internet, żeby nie okazało się, że zrobią Cię w konia. A zastanawiałeś się nad inną firmą i zakupem w 'realu'?

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2015, 18:29

Ja raczej stawiałbym na kupno w realu. Dystrybutorów jest mnóstwo w Polsce, szczególnie w przypadku Braas. W większych miastach jest ich po kilku, więc spokojnie możesz sie przejechać/przejść i zapoznać się dokładnie z ofertą. Przynajmmniej nie będzie wątpliwości co do kupna i transportu po zamówieniu w internecie.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2015, 22:52

Dokładnie. Jak kupisz sam po 'obmacaniu' w realu, będziesz wiedział na czym stoisz, porozmawiasz z doradcami (w przypadku Braasa bardzo mili :) ) i zdecydujesz się na model, który osobiście Ci podpasuje. No i zawsze będziesz miał pewność co kupujesz, co dostarczą i czy nic się nie uszkodzi podczas transportu.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2015, 20:47

Oczywiście doradzą, która najlepiej sie psprzedaje, jak z wytrzymałością itp. Również kontaktowałem sie z bardzo miłymi doradcami Braas, więc widać że jednak o flotę pracowniczą dobrze dbaja :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka dachówka - Wienerberger czy Tondach? Liczba postów: 9 Grupa: Robimy dach Jeśli porównujesz Wienerberger vs Tondach, to warto wiedzieć, że dziś obie marki należą do jednej grupy, https://www.nbiappointmentsph.ph/ bo Tondach działa pod...
  • spadek dachu w stronę sąsiada Liczba postów: 4 Grupa: Robimy dach To jest właśnie jeden z tych tematów, gdzie „jakoś to będzie” potrafi później skończyć się wieloletnim konfliktem z sąsiadem. Spadek dachu, odprowadzenie wody i...
  • Jakie wkrety wybrać ? Liczba postów: 12 Grupa: Robimy dach Potrzebuje naprawdę wytrzymałych wkrętów.
  • jak uszczelnić dach Liczba postów: 20 Grupa: Robimy dach Today, many men choose the girlfriend experience due to their feelings of loneliness. The men could be experiencing a crisis in their lives due to a recent brea...
  • Gonty bitumiczne cambridge Liczba postów: 22 Grupa: Robimy dach A co powiecie w takim razie na dachówkę betonową CISAR od Braas? Ja uważam, że to świetna opcja zarówno ze względu na trwałość (szacowana na 100lat, dobre warun...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21137 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 360

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */