offline ![]() MarkoP praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() damian2323s praktykant
![]() |
Ja poczekam jak będzie dużo wpisów. Na razie jest
słabo. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Karpo doświadczony
![]() |
Jeśli szukasz naprawdę dobrych drzwi w Limanowej to faktycznie https://www.wikdoor.pl/ jest dobrą opcją. Sam kupowałem tam jakiś czas temu i jestem pozytywnie zaskoczony zarówno jakością obsługi, jak i wyborem. Na wielki plus także szybkość realizacji – ogólnie jestem pod wrażeniem. Kupowałem w wikdoor w Limanowej zarówno drzwi zewnętrzne, jak i drzwi wewnętrzne więc brałem pod uwagę sporo modeli z ich asortymentu. Ostatecznie zdecydowałem się na drzwi drewniane i to był znakomity wybór. |
| |
offline ![]() BoguśS praktykant
![]() |
Ja także nie spodziewałem się, że znajdę porządne drzwi w Limanowej – a jednak faktycznie postanowiłem zaryzykować i przejechać się na miejsce i szczerze mówiąc naprawdę warto. Jak wspomniał przedmówca, ogromny wybór drzwi zewnętrznych i drzwi wewnętrznych, bardzo miła, a przy tym kompetentna obsługa i szybkie terminy realizacji. No i Wikdoor w Limanowej są wszystkie drzwi najlepszych firm, typu Porta etc, jak dla mnie super. |
Ten post był edytowany przez BoguśS dnia: 29 maja 2024, 09:34 | |
| |
![]() Gość: price praktykant |
|
| |
Reklamy Google |
Wikdoor.pl opinie
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Wymiana drzwi wewnętrznych Liczba postów: 48 Grupa: Montujemy o... Super jeśli mamy środki i możliwości, aby wymienić na nowe drzwi wewnętrzne. Cały dom może wyglądać inaczej. I nawet jeśli dalej mamy stare futryny drewniane ,....
- Okna do domu Liczba postów: 77 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 39 Grupa: Montujemy o... Z tego co widzę to tam mają tylko drzwi aluminiowe nakładkowe, choć patrząc na przekroje to raczej nazwa jest nie do końca fortunnie użyta. Nie znam osobiście n...
- Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 57 Grupa: Montujemy o... Tutaj raczej pytanie padło o drzwi zewnętrzne (wejściowe) do mieszkania w bloku. Ale masz rację - drzwi wewnętrzne to też ważny aspekt. Raczej wizualny a nie te...
- Okna drewniane czy plastikowe? Liczba postów: 352 Grupa: Montujemy o... Wybór okien to ważna decyzja, bo wpływa nie tylko na wygląd domu, ale też na komfort i oszczędności na ogrzewaniu. Ja po długim porównywaniu różnych producentów...