Własnoręcznie zrobione biurko do komputera?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

20 lutego 2013, 11:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Hey,
czy możecie mi doradzić, jak zrobić własne biurko do komputera? To znaczy konkretnie chodzi mi o to, jakich desek czy płyt użyć najlepiej do tego celu . Jakie są najstabilniejsze ale jednocześnie łatwe w obróbce na hammerze. Jakie łączki do płyt są potrzebne itd...Czy ktoś z was sam już robił coś takiego? Dzięki z góry za pomoc!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lutego 2013, 16:21

Przede wszystkim podaj jaki budżet chcesz przeznaczyć na całość wykonania biurka oraz czy masz zestaw wszystkich niezbędnych narzędzi. To podstawowa kwestia przed zakupami i radami.

www.HityCenowe24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2013, 15:54

a nie lepiej po prostu kupić biurko? możesz kupić takie całkiem proste i funkcjonalne np. http://www.tanie-meble-biurowe.com/biurko-bh- 073/, mój znajomy sam sobie zrobił biurko i nie wytrzymało trudów użytkowania :/ więc to strata kasy i czasu, i takie własnoręcznie zrobione biurko nie wygląda estetycznie

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2013, 12:51

Też bym sie za to nie brał, kupując w sklepie wyjdzie cie taniej, hammer hammerem ale dobry sprzęt to nie wszystko, potrzeba są umiejątności no i oczywiście przelicz sobie czas który byś na to potrzebował, takie małe projekty są nieopłacalne

Zgłoś | Cytuj | Link

11 listopada 2013, 14:44

Co do samego komputera zaś, to plecam sprawdzić te recenzje

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 listopada 2013, 12:48

Mi na takim biureczku dobrze prezentowałaby się Aspira

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2014, 12:54

ja robię meble przy pomocy szlifierki z http://www.prochera.com.pl/ deski różne używam, w zależności od tego co np. pasuje do pomieszczenia

Zgłoś | Cytuj | Link

2 sierpnia 2014, 15:55

Ja bym na Twoim miejscu kupił, ale ja po prostu nie mam za grosz talentów ;) Jak kupowałem biurko dla siebie, to ze sklepu Ergosystem. Tam mają głównie meble biurowe / gabinetowe, ale ja potrzebowałem solidnego mebla.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2014, 20:21

Jak chodzi o meble biurowe, to polecam ofertę sklepu www.10office.pl - kupowałem tam właśnie biurka. Solidne meble.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2014, 08:28

Ja kupowałem meble do swojej firmy w sklepie Ergosystem właśnie, mają bardzo ładne rzeczy. W moim odczuciu bardziej biurowe niż domowe, ale jak ktoś poszukuje solidnego mebla do pracy w domu, jak najbardziej można zerknąć.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak założyć firmę budowlaną? Liczba postów: 50 Grupa: Porady i op... Prosze pamiętać także o bezpieczeństwie bhp, czyli odpowiedniej odzieży: https://www.hotelpergamin.pl/odziez-bhp- dobra-odziez-to-bezpieczenstwo/
  • maszyny budowlane Liczba postów: 60 Grupa: Porady i op... Myślę o wylewce w nowym mieszkaniu w Szczecinie i szukam sprawdzonej wytwórni betonu do prac mieszkaniowych. Sprawdzałam wytwórnia betonu szczecin i wydają się....
  • Przeprowadzka Liczba postów: 121 Grupa: Porady i op... Decydując się na współrpace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonych usług transportowych lub przeprowadzkowych,....
  • maszyny do pakowania Liczba postów: 114 Grupa: Porady i op... W pakowaniu, na magazynach czy halach produkcyjnych, wśród maszyn sprawdzają się także podnośniki. A znaleźć je można w ofercie https://graso.com.pl/maszyny-pak...
  • Moc cekawych pomysłów na prezent Liczba postów: 133 Grupa: Porady i op... Szukasz prezentu, który zrobi wrażenie? Warto zastanowić się nad meblami ogrodowymi. Właśnie teraz trwa niezła wyprzedaż, gdzie można natrafić na świetne okazje...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20097 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 125

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >