Włoska kawa z automatycznego ekspresu

« Powrót do artykułu: Włoska kawa z automatycznego ekspresu | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

2 listopada 2011, 10:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Kurde tak na prawde zeby kupic sb dobry ekspres do kawy który by automatycznie robil wszystkie rodzaje kaw to trzeba wydac ponad 1000

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2011, 14:21

Chętnie bym się napił kawy z takiego ekspresu :) Tylko tak jak napisał kolega szkoda że aż takie kosztowne są ekspresy ... ale na razie musi mi wystarczyć mój ślubny heheh

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2011, 14:59

A jaki masz taki przelewowy czy juz cisnieniowy ? :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2011, 00:43

Z ekspresami to też jest bardzo różnie. Można już kupić modele porządnych firm za niewielką kasę: np.: najtańsze ekspresy Saeco kosztują 500zł, a a najdroższe, również tej firmy, przeszło 6000zł, ponad 11razy drożej! Wow...

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2011, 19:29

No tyle razy drożej ale chyba różnice w jakości też są prawda? a po drugie jakie ten ekspres ma funkcje za 6 tysiaków bo szczerze to nie wiem za co płaci się taka cenę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2012, 14:56

Witajcie. Nie wiem jakie funkcje mają ekspresy do kawy za 6 tysiaków, ale wiem czemu za moją Exprelia było warto zapłacić 3,5 tysiąca. Po pierwsze ma fantastyczny system do spieniania mleka, po drugie mieli i parzy kawę cichutko i szybko. Po trzecie wystarczy, że nacisnę jeden przycisk, a po kilku sekundach mam już dowolną kawę. Espresso, macchiato i cappuccino robi się błyskawicznie i zawsze zachwyca smakiem. Ale intryguje mnie to 6. tysi, więc przy najbliższej wizycie w sklepie nie dla idiotów zbadam sprawę.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lipca 2022, 08:01

Warto też pamiętać że sam ekspres ile by nie kosztował bez dobrej jakości kawy nic nie zdziała. W poszukiwaniu najlepszej o doskonałym aromacie polecam wybrać się na stronę https://ritex.pl/. Jako firma z wieloletnim stażem w branży dokładają wszelkich starań w dążenie do zaspokojenia potrzeb klienta na najwyższym poziomie. W ich ofercie znajdziecie produkty premium pochodzące z różnych zakątków świata, ponieważ są liderami w imporcie i dystrybucji tych produktów. Polecam zakupy, zadowolenie gwarantowane.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2022, 09:49

Jak najbardziej sama kawa jest przecież świetną sprawą na co dzień i muszę dodać, że również fajnie jest znać różnego rodzaju kawy. Zachęcam was dlatego do przeczytania wpisu https://kobietapisze.pl/ristretto-cortado-aff ogato-mniej-znane-kawowe-klasyki/2022/10/04/ ponieważ takie sprawy są bardzo ważne.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2022, 08:23

Poniekąd gdy jeszcze właśnie jesteśmy w tematyce związanej z kawą to warto jest również wiedzieć jak parzy się kawę po wiedeńsku oraz po wietnamsku. Na pewno bardzo fajnie o nich wspomniano w https://foodmagazine.pl/kawa-po-wiedensku-czy -wietnamsku/ i takie sprawy dobrze jest znać.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2022, 14:17

Co sądzicie o kawie lavazza? W sieci znalazłam ten sklep - http://sklepkawa.pl/pl/c/Lavazza/68. Zanim filiżankę z kawą zaleje się gorącą wodą, zanim ciepły napój dotknie ust, zanim zostanie on w ogóle zakupiony w sklepie, musi przejść długą drogę. Dzięki zbieraniu wyselekcjonowanych ziaren oraz odpowiedniej obróbce, możemy cieszyć się smakiem kawy Lavazzy ziarnistej.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Stoliki kawowe o wielu obliczach Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza Z całą pewnością zachwyci Was rewelacyjna oferta sklepu Stone. Zaglądając do nich znajdziecie m.in. stoliki kawowe, stoliki z blatem kamiennym, z blatem ze spie...
  • Meble nowoczesne — poznaj obecne trendy! Liczba postów: 21 Grupa: Wnętrza Ja jakiś czas temu na https://royalsofa.pl/ zamówiłem znakomitej jakości sofę tapicerowaną
  • Panele podłogowe Liczba postów: 338 Grupa: Wnętrza Planując panele podłogowe, warto zwrócić uwagę na podkład, to on decyduje o komforcie chodzenia, izolacji akustycznej i trwałości całej podłogi. My postawiliśmy...
  • Jaki stół wybrać? Liczba postów: 102 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
  • Sprawna przeprowadzka - krok po kroku Liczba postów: 63 Grupa: Wnętrza Jeżeli szukacie firmy, które oferuje kompleksowe usługi przeprowadzkowe na terenie Warszawy lub okolic, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofert...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20425 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 281

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >