Wolny czas

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

24 sierpnia 2020, 09:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Wolny czas lubię spędzać czytając książki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2020, 09:17

Nie mam niestety zbyt wiele wolnego czasu, a gdy się już coś trafi to uprawiam sport.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 października 2020, 12:24

Nie mam zbyt dużo wolnego czasu. Staram się poświęcić się rodzinie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 grudnia 2020, 02:50

wolny czas spędzam na działce

Zgłoś | Cytuj | Link

16 grudnia 2020, 22:26

Wolny czas spędzam z dziewczynom

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 grudnia 2020, 06:33

A ja kocham podróżować, ale niestety w ostatnim czasie jest to trochę utrudnione.... Mam nadzieję, że niedługo wszystko minie i znów będę mogła gdzieś wyjechać.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2021, 15:59

Też kocham wszystkie wycieczki, podróże najbardziej w nasze góry tam jest najlepiej ale raczej teraz to szybko się tam nie wybiorę.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2021, 14:07

Na czym polega taki masaż?

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2021, 12:41

Ja w wolnym czasie staram się zadbać o swoje zdrowie. Wiąże się to między innymi z regularnymi wizytami w salonie masażu https://salonmandala.pl/salony/salon-mandala- warszawa/, które pozwalają mi dbać o moje zdrowie fizyczne i psychiczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2021, 18:01

W wolnym czasie lubię się oddać majsterkowaniu, to mnie wycisza i uspokaja

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• samochód nowy czy używany Liczba postów: 609 Grupa: Trudne tema... Temat finansowania zakupu samochodu premium również został omówiony w interesujący sposób w artykule na stronie https://cykdwojeczka.pl/jakie-formy-fina nsowania...
  • Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 314 Grupa: Trudne tema... Przeglądając ranking najlepszych brokerów forex , warto zwrócić uwagę na licencje oraz regulacje, jakimi kierują się poszczególni brokerzy. Tylko legalni i dobr...
  • pomoc z samochodem Liczba postów: 656 Grupa: Trudne tema... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://autokabina.pl/oferta/kabiny-laki ernicze/kabiny-lakiernicze-samochodowe-d la-motoryzacji/ , n...
  • Jak zainwestować pieniądze? Liczba postów: 106 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeśli szukacie sprawdzonego miejsca, gdzie dzieci mogą uczyć się programowania w fajny i....
  • Jak wybrać naprawdę wartościowe nasiona marihuany... Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Hej, temat jest ważny, bo jak się nad tym nie zastanowisz, łatwo trafić na kiepskie nasiona albo podróbki, które tylko frustrację przyniosą. Kluczowa sprawa to....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19827 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 172

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >