offline plazmodeusz doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline plazmodeusz doświadczony
|
Kilka zdjęć z budowy, szczegóły na stronie dewelopera
(http://budnest.pl/) |
| Ten post był edytowany przez plazmodeusz dnia: 8 marca 2012, 09:05 | |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline lukander doświadczony
|
Wydaje mi się, że deweloper mimo, że nie jakiś gigant
czy potentat na rynku to godny polecenia. Mają fajne
inwestycje rozmieszczone nie tylko we Wrocławiu ale także
na obrzeżach miasta, co w cale nie musi być minusem. Z
opinii osób które znają tego dewelopera lub z nim
współpracują to raczej pochlebne słowa o nich
słyszałem. |
| Ten post był edytowany przez lukander dnia: 16 kwietnia 2012, 13:33 | |
|
| |
|
Najnowsze zdjęcia z inwestycji BudNestu w Radwanicach
pojawiły się na stronie investmap.pl. |
|
| |
|
Na stronie www.investmap.pl pojawiły się najnowsze
zdjęcia z budowy Osiedla Parkowego w Psarach. |
|
| |
| Reklamy Google | |
|
Kolejne zdjęcia z portalu www.investmap.pl to
zdjęcia z budowy budynku mieszkalno-biurowego przy ulicy
Sułowskiej :) |
|
| |
Gość: Franklin praktykant |
|
|
| |
Gość: Franklin praktykant |
|
|
| |
Gość: Marzanna praktykant |
Hej na Sułowskiej nie ma już niestety żadnych wolnych lokali jak wynoszę ze strony dewelopera.Ale Budnest ma też i inne inwestycje na północy a obok Zegarmistrowska. Co mnie się podoba u nich to : nieskie koszta eksploatacji, kameralność(tylko 4 mieszkania w budynku)I wykończone pod klucz. |
|
| |
Gość: jolkoweicz praktykant |
|
|
|
Wrocławski deweloper BudNest - co o nim sądzicie?
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Własna firma Liczba postów: 333 Grupa: Firmy budow... Zastanawiam się, czy ktoś z was myślał o własnej firmie zajmującej się wysyłką paczek za granicę. Ostatnio rozmawiałam z kolegą, który otworzył mały biznes zwią...
- Pozycjonowanie zwraca się przy pozycjonowaniu firm... Liczba postów: 72 Grupa: Firmy budow... Jeżeli ktoś z Was szuka sprawdzonej, internetowej drukarni cyfrowej, to polecam Wam sprawdzić stronę https://www.avery-zweckform.pl/naklejki/ drukarnia-naklejek....
- Co liczy się dla reklamodawców na Instagramie? Liczba postów: 25 Grupa: Firmy budow... La arquitectura de pinup paraguay se define en este 2026 como una infraestructura de conectividad inteligente, diseñada específicamente para armonizar con el ec...
- Kto wam prowadzi księgowość?? Firma zewn? Liczba postów: 159 Grupa: Firmy budow... Segregator z fakturami stał kiedyś w jednym miejscu. Jeśli przedsiębiorca potrzebował dokumentu sprzed kilku miesięcy, wystarczyło sięgnąć na półkę. Dziś dokume...
- Księgowa Liczba postów: 94 Grupa: Firmy budow... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeśli prowadzisz małą firmę i szukasz biura rachunkowego, które nie tylko zajmie się księ...