offline Chene.pl inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Endy76 kierownik
|
Oferty sklepów na tym bazują, bo muszą sprzedać swoje produkty... Według mnie, tak jak i wielu osób tutaj, najlepiej kupić płytki, które po prostu Ci się podobają, niż gonić za zmienną modą. Ja skorzystałem z cennika http://manexdom.pl i jakoś współpraca dała pożądany efekt. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline west doświadczony
|
|
|
| |
offline HaDwao.net inżynier
|
|
|
| |
Gość: adamjanoww praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
|
| |
offline MajkaZ inżynier
|
|
|
| |
Gość: Maszek3 praktykant |
Też można dać do łazienki płytki ręcznie formowane http://klinkierbud.pl/produkty/plytki-recznie formowane,2,12000?ftrLst=eyJQUk9EVUNFUk5BTUVFIjpbIlZBTkRFUlN BTkRFTiJdLCJQSE9UTyI6WyIxIl19#products widziałem ostatnio u znajomego taką realizację i prezentowała się naprawdę super! |
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Nie jest nigdzie powiedziane, że musimy podążać za
trendami, najważniejsze żeby wszystko było spójne,
praktyczne i nam się podobało. |
|
| |
offline Vocco.pl inżynier
|
Moda po części ma znaczenie, natomiast ważniejsze jest to aby dany model oraz kolor płytek, właśnie Wam się spodobał, bo przecież łazienka jest dla Was moda schodzi na drugi plan. W naszym studiu Vocco znajdziecie kilak pomysłów na ciekawą aranżację łazienki, warto zerknąć. |
|
|
Wybierając płytki kierować się modą?
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- gry online Liczba postów: 6 Grupa: Najnowsze t... Jedna rzecz mnie najbardziej ciekawi – czy w CS 1.6 nadal są ludzie do grania. Bo nawet najlepsza gra bez społeczności szybko się nudzi. Widząc cs 1.6 download,...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 109 Grupa: Najnowsze t... Zauważyłem że najwięcej spadku energii mam kiedy siedzę bez przerwy przez kilka godzin przy komputerze. Zacząłem więc szukać rozwiązań i natrafiłem na biurka z....
- Potrzebuję mebli na zamówienie Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Zawsze podobały mi się meble skandynawskie, z tym że ich składanie nie jest proste, zwłaszcza te meble są skomplikowane, dlatego następnym razem zdecyduję się n...
- kupno mebli Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Też dużo osób kupuje meble w sieciówkach, bo można trafić fajne rzeczy, szczególnie w tym skandynawskim klimacie. Fakt, że składanie bywa mordęgą, ale od tego j...
- nowoczesne kuchnie Liczba postów: 247 Grupa: Najnowsze t... Tak, podzielam w zupełności zdanie poprzedników. Choćby nie wiem jak piękna była kuchnia jeżeli nie jest ergonomicznie urządzona i nie jest dla użytkowanika wyg...