Wybór okien - firma Domega

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

1 kwietnia 2021, 08:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam!
Chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie podpowiedzi jeżeli chodzi o wybór dobrej stolarki okiennej. Mieliście może okazję współpracować w tym zakresie z firmą Domega, pozdrawiam i dzięki za konkrety :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 kwietnia 2021, 09:33

W mojej opinii zdecydowanie warto zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez firmę Domega Poznań. Z tej współpracy zdecydowanie jesteśmy zadowoleni i uważam, że jak najbardziej warto na nich postawić i zdecydowanie nie żałujemy podjętych decyzji zakupowych ponieważ w końcu udało się wymienić stolarkę okienną oraz drzwi. Jednocześnie mogliśmy liczyć na profesjonalne podejście ze strony obsługi sprzedażowej, jak i samym montażu. Wszystko dało się dopilnować, efekt jak najbardziej zadowalający.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 kwietnia 2021, 10:25

Jak najbardziej kierunek warty uwagi, przede wszystkim firma Domega cechuje się wysokim standardem, doświadczeniem i rozbudowaną ofertą zarówno jeżeli chodzi o wersje pcv, aluminiowe, czy również dębowe. Najlepsi producenci i bardzo dobry zakres cenowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2021, 09:21

Dzięki wielkie za pierwsze podpowiedzi! Na pewno wezmę je pod uwagę i oczywiście mam nadzieję, że temat jeszcze nam się tutaj trochę rozwinie. Pozdrawiam :D

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2021, 11:16

od siebie polecam http://www.ewanokna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 kwietnia 2021, 10:03

Zdecydowanie mogę się zgodzić z wypowiedziami poprzedników i poprzedniczek odnośnie firmy Domega z Poznania. Salon o szerokiej ofercie, profesjonalnym podejściu i dotrzymaniem warunków realizacji oraz wykonania montażu. Zamówione okna dotarły, bez uszkodzeń, montaż fachowcy i do tego również licząc na pełne wsparcie obsługi na każdym etapie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2021, 13:51

Myślę, że spodobają się Wam także okna pcv Warszawa: https://medrus.pl/produkt/okna-pcv/ . Miałam przyjemność korzystać z usług tej firmy. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z ich okien.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2021, 11:34

Dobrze wiedzieć, też wezmę pod uwagę i mam nadzieję że temat się trochę rozwinie bo jednak wybór odpowiedniej stolarki do swojego domu nie jest łatwym zadaniem, tym bardziej że wymagania co do szczelności i parametrów są coraz wyższe w tym temacie.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2021, 20:18

Salon Domega w Poznaniu okej, doradzili mi okna pvc akurat idealnie do mojego budżetu. Konkretnie z oferty Oknoplast model winergetic. Wizualnie i pod względem technicznym wysoka półka.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2021, 08:04

No to jak widać jest sporo przydatnych podpowiedzi jeśli chodzi o wybór stolarki okiennej i też firma Domega z Poznania wyróżnia się wysokim poziomem i terminowością wykonanych zleceń. Poza tym mają szeroki wybór propozycji producentów jak WND, OknoPlast, AluHaus, czy Urzędowski. Pozdrawiam i udanych wyborów!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie okna wybrać? Liczba postów: 902 Grupa: Montujemy o... Według mnie warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowych okien lub drzwi do Was...
  • Czy winda towarowa w firmie to dobry pomysł? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Winda to dobry pomysł. Jak nie chcesz za dużo wydać na tą windę to pomyśl o zabudowie kabiny windy
  • Okna do domu Liczba postów: 76 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
  • okna pcv Liczba postów: 195 Grupa: Montujemy o... Jak szukacie dobrych okien plastikowych w dolnośląskim to polecam wam firmę ekoprofit.
  • drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 519 Grupa: Montujemy o... W przypadku gdy zależy nam na oryginalnym designie, opcją do rozważenia są drzwi wykonane na indywidualne zamówienie. Na temat możliwości personalizacji można p...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19928 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 218

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >