Miałem podobne odczucia, dlatego zacząłem szukać platformy z większą biblioteką. Od dłuższego czasu zaglądam na vavada i tam faktycznie jest bardzo duży wybór – różne kategorie, sporo nowych tytułów i gry od wielu twórców. Fajne jest też to, że wszystko jest dobrze uporządkowane, więc łatwo znaleźć coś nowego do sprawdzenia bez długiego szukania. Działa też całkiem płynnie na telefonie, więc można korzystać praktycznie wszędzie.
Wybór platformy z dużą biblioteką
Ostatnio na forum
- Polscerolki Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Cześć! Trafiłem na ten artykuł przez reklamę podczas czytania wiadomości i postanowiłem sprawdzić, czy coś z tego będzie. Okazało się, że tekst był całkiem sens...
- Płyty elewacyjne - produkcja Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Znalazłem tę stronę przez reklamę w aplikacji mobilnej i pomyślałem, że dam jej szansę. Okazało się, że całkiem sensownie opisuje dostępne bonusy. Najlepsze był...
- Narzędzia do domu i ogrodu Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Cześć forumowicze! Znajomy z pracy wspomniał mi o artykule dotyczącym bonusów bez depozytu i postanowiłem go sprawdzić. Muszę przyznać, że był napisany bardzo p...
- polecam super stolarza od mebli kuchennych Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Wpadłem na tę stronę podczas szukania opinii o kasynach dostępnych w Polsce. Zaskoczyło mnie, że nie ma tam przesadzonego marketingu, tylko konkretne wskazówki....
- sprzątanie po remoncie Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Hej wszystkim! Trafiłem na ten artykuł przez komentarz na forum, gdzie ktoś polecał różne kasyna dostępne w Polsce. Zaintrygowało mnie to, że autor nie tylko op...