Wykończenie dachu w nowoczesnym budynku

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

30 lipca 2022, 20:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja też postawiłem na panele dachowe i tak samo Regamet, jak pan powyżej. Uważam, że wyszło modnie i nowocześnie. Jakościowo przy tym również spoko.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 września 2022, 22:05

Jeżeli miałabym wybrać innowacyjne i modne pokrycie dachu dostosowane do nowoczesnego budynku, to zdecydowanie wybrałabym panele dachowe. Sama mam takie i zaopatrzyłam się w nie u producenta, firmy Regamet. Jesteśmy wraz z mężem bardzo zadowoleni ;) Nawet nie chodzi tylko o samą estetykę, ale również o ich trwałość.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2022, 17:58

Możliwości jest wiele i naprawdę ciężko sugerować jakiś konkretny typ pokryć dachowych. Jedni powiedzą, że jak ma być nowocześnie to blachodachówka modułowa, a drudzy, że panele dachowe – i tak w kółko. Bardzo duży wybór ma firma Regamet. Również ich polecam, bo mają zarówno tańsze, jak i droższe rozwiązania, ale również klasyczne, jak i te bardziej nowoczesne ;) Zatem, wystarczy podjechać, popytać, poradzić się, a na pewno coś dobrego doradzą.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 listopada 2022, 21:15

Jaką opcję wybrać?

___
piżama damska bawełniana

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2022, 23:32

Po tym opisie, sugeruję jedynie blachę na rąbek. Firma Regamet ma świetne MAX Pro w swojej ofercie. Mam u siebie i jestem zachwycona.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 września 2023, 18:46

Panel dachowy z rąbkiem zatrzaskowym dzięki szybkości montażu znacznie przewyższa inne blachy dachowe. Niniejsza zaleta pozwala również na stosowanie tego rodzaju pokrycia jako panele blaszane elewacyjne zapewniając oryginalne wykończenie ścian w układzie pionowym i poziomym.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chcę rozbudowac poddasze. Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Fachowcy świadczący usługi dla domu lub mieszkania, oprócz przeprowadzania napraw, powinni również doradzać w wyborze najlepszego sposobu usunięcia usterki i do...
  • Dach ,papa termozgrzewalna Liczba postów: 53 Grupa: Robimy dach Aby konstrukcja dachu na wiele lat zachowywała swoją estetykę i trwałość, powinieneś pamiętać o użyciu wysokiej jakości materiałów na podbitkę dachową. To jeden...
  • Remont dachu i malowanie Liczba postów: 24 Grupa: Robimy dach Nowoczesne wnętrza coraz częściej łączą kuchnię z salonem, dlatego kuchnie na wymiar w Poznaniu stają się dla wielu osób naturalnym rozwiązaniem. Przeglądając o...
  • Jakie wkrety wybrać ? Liczba postów: 7 Grupa: Robimy dach Mogą być jak najbardziej takie ale musisz pamiętać aby były wykonane ze stali nierdzewnej.
  • malowanie dachu z blachy Liczba postów: 155 Grupa: Robimy dach Przy zardzewiałym dachu najpierw trzeba ocenić, czy blacha jeszcze się trzyma, czy już kwalifikuje się do wymiany. Rdza wymaga mechanicznego oczyszczenia do zdr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 126

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >