Wykończenie wnętrz

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

2 listopada 2017, 07:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Grunt aby dane wnętrze w efekcie nam się podobało, przecież to liczy się najbardziej i starajmy się urządzić je wg własnego gustu oraz uznania. Ja np bardzo lubię nowoczesne wnętrza.

KamilaMeble.pl

Ten post był edytowany przez Kamilameble.pl dnia: 2 listopada 2017, 08:04
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lutego 2020, 13:52

Do wykończenia ścian lubjakiś elementów, jak okolice drzwi czy okien, polecam płytki ręcznie formowane Vandersande. Można kupić w Klinkierbud. Wzornictwo i kolorystyka są różnorodne, więc możliwości aranżacyjne naprawdę spore

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2020, 15:15

U nas we Wrocławiu w bloku mieszkanie wykańczała firma OXBUD http://www.oxbud.pl/remontyiwykonczeniawnetrz .html i są godni polecenia. Pracują jak u siebie, dbają o detale, po skończeniu było czysto, sprzęty zabrane, widać, że mają wysoką kulturę pracy, no i doświadczenie, bo tylko można ich chwalić, zlecenie wykonali na czas i w ustalonej cenie, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2020, 08:03

[quote=Zbydrew.pl]Wykończenie wnętrza to w sumie indywidualna sprawa naszego
gustu oraz stylu w mieszkaniu jaki chcemy mieć. Ja polecam
jedynie coś co nie będzie monotonne i co zrobi wrażenie
na każdym kto odwiedzi nasze mieszkanie,pomyślmy o czymś
nietuzinkowym:)

www.Zbydrew.pl
dobrze powiedziane! każde wnętrze zasługuje na odrobinę naszej fantazji, żebyśmy się mogli poczuć jak u siebie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lutego 2020, 09:01

A sami wszystko projektowaliście? Ile wam to czasu zajęło?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lutego 2020, 09:25

Oczywiście, że wykończenie czy w ogóle aranżacja to indywidualna sprawa. Każdy ma jednak inne upodobania i każdemu ma prawo podobać się zupełnie co innego. My przy urządzaniu mieszkania dużo korzystaliśmy z https://slf24.pl/blog i raz, że zaplanowaliśmy wszystko bardzo szybko, a dwa jeszcze meble u nich sobie wybraliśmy.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2020, 20:52

U nas wykończeniówką zajęła się firma Rajkom Bud ze Zgorzelca http://rajkombud.pl/. Mogę ich śmiało polecić, umieją pracować rzetelnie, a nawet zaproponowali jedno rozwiązanie, które faktycznie pomogło nam zaoszczędzić czas i trochę pieniędzy, a wyszło o wiele lepiej niż początkowo zakładane. Jesteśmy bardzo zadowolenie z efektów, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2020, 11:02

Ja już mam za sobą praktycznie całe to wykańczanie. Zostało jeszcze to i owo do zrobienia i kupienia ale to już najmniejszy problem. Kolejne właśnie zakupy odhaczyłam z listy, bo udało mi sie trafić na świetną promocję wszelkich akcesoriów [url]https://www.superwnetrze.pl/brabantia,k2182.html{/url} a wiadomo, to świetna marka, a ceny wręcz przebojowe, nic tylko korzystać.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2020, 11:31

Wykończenie wnętrza powierzyłem specjalistom - po to, aby zadanie zostało zrealizowane jak najlepiej, profesjonalnie. Efekt końcowy jest cudowny! Wszystko wykonane przez www.gastobud.pl robi wrażenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2020, 08:23

I na co się ostatecznie zdecydowaliście? Macie jakieś konkretne informacje, byłbym wdzięczny.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele FiberPRO Liczba postów: 2 Grupa: Wykańczamy... Hej! Trafiłem na tę stronę trochę przypadkiem, bo przeglądałem forum poświęcone sklepom internetowym i ktoś wspomniał o specjalistach pracujących z Shopify. Zac...
  • Jakie kotły na paliwo stałe najlepsze? Liczba postów: 45 Grupa: Wykańczamy... Excelente aplicación para disfrutar de películas y series en cualquier momento. La calidad de reproducción es muy buena y el contenido se actualiza con frecuenc...
  • warsztat Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Przy problemach z automatem w Auto Józefów najpierw robią konkretną diagnostykę. Bez zgadywania i wymieniania części na ślepo. Wszystko jasno pokazują i tłumacz...
  • Architekt Liczba postów: 51 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • Pokój dla synka Liczba postów: 10 Grupa: Wykańczamy... Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że gdybyśmy urządzali pokój syna jeszcze raz od razu przewidzielibyśmy więcej miejsca do przechowywania. Na początku wy...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21410 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 323

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */