![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() CezarFx kierownik
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() henter2 doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() ottenjeden fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Re-mal.com doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Vastorsee34 praktykant |
dachówki jako pokrycia dachowe prezentują się zazwyczaj dobrze, jeśli jednak chodzi o domek działowy, równie ok może okazać się blacha czy płyta pcv - wszystko zalezy od konstrukcji i oczekiwań (także wizualnych) więc tego typu materiałów najlepiej szukać w hurtowniach pokryć dachowych np http://www.dachlux.pl/ - łącza wiele renomowanych marek i bez problemu mozna porównać. |
| |
offline ![]() Porek456 fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() ottenjeden fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Porek456 fachowiec
![]() |
|
| |
![]() Gość: baksiu praktykant |
dachówka ładnie wygląda, ale można też zainwestować w dobrej jakości blachy. Mankamentem blach może być to, że będą grzały, ale sporo też zależy od samej konstrukcji dachu. Myślę, że kontakt z hurtownia pokryć dachowych typu http://www.top-dach.com.pl/ może sporo rozjaśnić w tym temacie. |
|
Z czego dach?
«
Powrót do grupy: Robimy dach
Ostatnio na forum
- Pokrycie dachu Liczba postów: 617 Grupa: Robimy dach Ja również polecę Regamet ☺ Od 7 lat jestem nadal zadowoloną użytkowniczką. Powiem więcej, niedawno do nich wróciłam, bo musieliśmy wymienić dach na naszym budy...
- dach betonowy Liczba postów: 225 Grupa: Robimy dach Tanio to raczej nie wyjdzie.
- Dach ,papa termozgrzewalna Liczba postów: 29 Grupa: Robimy dach Dobre rozwiązanie. Tanie i trwale. Większość ogarniętych papiarzy poradzi sobie z ułożeniem papy. A w przypadku grubszych pap poradzi sobie również osoba bez do...
- Izolacja dachu wełną. Liczba postów: 51 Grupa: Robimy dach Wielkie dzięki za wszelkie porady w tym temacie, na pewno z nich skorzystam. schwimmsteg
- Dachy i pokrycia dachowe Liczba postów: 131 Grupa: Robimy dach Drodzy forumowicze, często wspominacie o firmie Regamet, a ja się właśnie zastanawiam nad blachą na rąbek i rozważam właśnie ich ☺ Moja dobra znajoma ostatnio r...