Zadaszenie tarasu

« Powrót do grupy: Ekspert tarasów

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

28 czerwca 2017, 11:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Wygląda o naprawdę ciekawie, jednak nie wiem czy zdecydowałabym się akurat na takie rozwiązanie. Jakiś czas temu postanowilismy również dobudować dach nad naszym tarasem oraz zdecydowaliśmy sie na taki daszek:

Jest wygodniejsze niż szklane.
Realizowała nam je ta firma:
http://cambria.pl/pl/zadaszenia-tarasow
Mogę polecić bo było niedrogo i profesjonalnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 września 2017, 21:05

No nie jest konieczne jeżeli wybierzemy piekny materiał nna wyłożenie tarasu. U nas mega sprawdziła się kostką Lido Strukturalna. Piekny materiał z naturalnych kruszyw i do tego z dodatkowymi zabezpieczeniami przed wnikaniem wilgoci, mrozem czy solami odladzającymi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2017, 17:26

U nas na początku była tylko materiałowa markiza. Chroniła tylko przed słońcem, w czasie deszczu trzeba było ją chować. Kiedy odświeżaliśmy elewację, to zamiast markizy pojawiło się zadaszenie z poliwęglanu komorowego, które zamówiliśmy na metal-gum.com. Dzięki temu mamy stałą ochronę przed deszczem czy śniegiem, ale także chronią płytki tarasowe przed szkodliwym działaniem warunków atmosferycznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2017, 15:56

No ja bym zrobił jednak daszek na trwałe, na szczęscie mamy taras pokryty kostką dekroacyjną Lido Pozbruk więc jej wilgoć i mróz zupełnie nie są straszne :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2017, 08:28

Materiałowa markiza nie do końca się sprawdzi pod kątem warunków atmosferycznych, polecam wykonać coś solidnego, nawet plexa bardzo dobrze się sprawdzi, w szczególności od słońca i deszczu.

www.Meisen.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2017, 08:46

U mnie w domu jest naprawdę solidne i dobrze wyglądające zadaszenie tarasu. Zgłosiłem się z nim do www.scalaplastics.pl Robią świetne zadaszenia tarasów, więc polecam wam ich. W dodatku ceny mają całkiem niezłe.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2017, 10:10

Jeśli chcecie aby zadaszenie tarasu było naprawdę solidne i trwałe przez lata to polecam konstrukcje metalową, zobaczcie jak to wygląda na naszej stronie
Inout-design.com zajmujemy się tym na co dzień.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 stycznia 2018, 14:01

Wybacz kolego Inout-design.com ale moim zdaniem metalowa to może być wiata śmietnikowa lub wiata na wózki pod marketem typu majster czy mrówka. W dotyku metal nie ma porównania z naturalnym materiałem jakim jest drewno. Jeżeli chodzi o parametry wytrzymałościowe to drewno klejone ma je na poziomie stali. Ja polecam firmę, która zrobiła mi zadaszenie nad tarasem z Gdańska Carpot Planet.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2018, 16:22

Piękna robota

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2018, 16:34

Polecam zadaszenia tarasów firmy Carport Planet.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Co na taras Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert tar... Miałam taras z drewna i szczerze nie polecam – jest bardzo czasochłonny w pielęgnacji, trzeba regularnie impregnować i odnawiać. Przy płytkach wystarczy przemyć...
  • Co na taras? Liczba postów: 739 Grupa: Ekspert tar... Najczęściej tarasy budowane są z drewna. Jest to rozwiązanie nie tylko estetyczne, ale także praktyczne. Jeśli chodzi o zakup drewna, to trafionym wyborem może....
  • Jaki materiał na taras? Liczba postów: 254 Grupa: Ekspert tar... Na taras warto wybrać trwały i estetyczny materiał – popularne opcje to drewno (np. modrzew syberyjski) lub deska kompozytowa WPC, która nie wymaga konserwacji....
  • Taras na zimę Liczba postów: 48 Grupa: Ekspert tar... Szanowni Państwo, Zimą taras jest narażony na działanie zmiennych czynników atmosferycznych i wilgoci. Warto więc go odpowiednio zabezpieczyć. Do ochrony drewna...
  • Pergole tarasowe Aluhaus Liczba postów: 1 Grupa: Ekspert tar... Cześć, Będę wdzięczny za opinię na temat pergoli tarasowych od Aluhaus. Mamy od nich drzwi teraz myślimy nad pergolą.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20092 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 258

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >