offline Isiek fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline fajo fachowiec
|
Automatyzacja procesu: Okleiniarki mogą być w pełni
automatyczne lub półautomatyczne. Automatyczne są
szybsze, ale droższe i bardziej skomplikowane w obsłudze.
Półautomatyczne mogą być lepszym wyborem dla użytku
domowego. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline christie2 praktykant
|
For a first serious edge bander, consider brands like Biesse or Homag. The Biesse Rover series is well-regarded for its reliability and ease of use. Look for models that offer both pre-milling and guillotine geometry dash breeze features, as this will significantly improve the quality of your edge banding. These brands often provide good customer support and service, which is essential for maintenance. |
|
| |
Gość: thelmaer16 praktykant |
|
|
|
Zakup okleiniarki
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- transport hds Liczba postów: 10 Grupa: Firmy budow... Ostatnio musiałem przetransportować duży kontener na budowę i szukałem firmy z odpowiednim sprzętem. Trafiłem na transport kontenerów od JDJ Kontenery i byłem p...
- Budowa Domu Poznań Liczba postów: 10 Grupa: Firmy budow... Domy szkieletowe to nowoczesna, ekonomiczna i ekologiczna alternatywa dla tradycyjnego budownictwa. Powstają szybko, są energooszczędne, łatwe w modernizacji i....
- PS Namioty. Produkcja, sprzedaż, wypożyczalnia Liczba postów: 56 Grupa: Firmy budow... Rozmawiając o produkcji często skupiamy się tylko na samym produkcie. Jednak ważne jest też, jak go zapakujemy. Odpowiednie opakowanie nie tylko chroni towar, a...
- Budowa hali jakie koszty? Liczba postów: 779 Grupa: Firmy budow... jeśli siedzisz w temacie hal/magazynów i chcesz poczytać „po ludzku”, to tu jest baza wiedzy o projektach, odbiorach i organizacji placu. ja trafiłam na teksty....
- Własna firma Liczba postów: 325 Grupa: Firmy budow... Wpłaty na PFRON od dawna mnie irytowały, bo miałem wrażenie, że część z nich jest kompletnie niepotrzebna i wynika po prostu z niewiedzy. Wpadłem na ofertę http...