Żaluzje drewniane - jakie wybrać?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

12 sierpnia 2021, 13:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakie wybrać żaluzje drewniane do swojego wnętrza? Zależy mi na dobrej cenie, porządnym wykonaniu i profesjonalnym podejściu do klienta z możliwością wyboru odpowiednich rozmiarów. Pomożecie? :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 sierpnia 2021, 14:05

Szukając naprawdę dobrze wykonanych dekoracji okienny, jak rolety to warto zdecydowanie odwiedzić według mnie ofertę Karnix w którym znajdziecie wiele propozycji m.in żaluzje drewniane https://www.karnix.pl/zaluzje-drewniane-9870. html które robią wrażenie, jednocześnie zapewniając prywatność i styl, no i wybraliśmy sobie wersje w bieli :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 sierpnia 2021, 09:28

Osobiście polecam żaluzje drewniane z lamelami o szerokości 50 mm. Ten styl mi osobiście najbardziej odpowiada i takie rozwiązanie zastosowałem u siebie. Skorzystałem z usług fachowców z https://www.modniewoknie.pl/przeslony-okienne?category_id=7& type_id=32

Najpierw na spokojnie wyceniłem sobie online, a potem przyjechali fachowcy i zrobili wszystko od A do Z. Polecam w 100%.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2021, 16:48

No to akurat prawda w przypadku Karnix zdecydowanie nie brakuje propozycji pięknych i dobrze wykonanych żaluzji. To co ich również wyróżnia to racjonalne ceny, wysoki poziom obsługi i jednocześnie dotrzymanie terminów realizacji co tez jest ważne jeżeli sprawnie chcecie wykończyć swoje wnętrze i mieć pewną prywatność.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2021, 16:53

Dzięki za wskazówki! Chętnie w takim razie sprawdzę co i jak :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 sierpnia 2021, 13:57

Szukając wyjątkowych propozycji, jeśli chodzi o dekoracje okienne to na pewno warto sprawdzić sobie żaluzje drewniane. Jak szukacie ciekawych opcji dla siebie to jak najbardziej wartym do odwiedzenia jest Karnix - https://www.karnix.pl/zaluzje-drewniane-9870. html niezłe ceny, wysoki standard i różnorodne kolory i wersje. My na przykład wybraliśmy do mieszkania Żaluzje Drewniane 25mm - Haya i naprawdę wyglądają mega

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2021, 11:27

Bardzo dobre rady. Żaluzje drewniane są bardzo ładne.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2021, 23:30

A może żaluzje na wymiar? Można je w końcu znaleźć w ofercie https://plisy-rolety.pl/zaluzje/ , także z pewnością Cię to zainteresuje. Mi pomogło osłonić się przed zbędnym światłem słonecznym, pomyśl nad tym!

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2024, 15:00

W takim razie możesz sprawdzić artykuł https://abb24.pl/zaluzje-drewniane-a-zaluzje- aluminiowe-ktore-sa-lepsze/, który porusza temat porównania żaluzji drewnianych i aluminiowych. Dowiedz się, które z nich lepiej spełnią Twoje oczekiwania i potrzeby w aranżacji wnętrza. Bez względu na to, czy kierujesz się estetyką, trwałością czy również dokładnością zapewnienia pełnej prywatności. Warto podejść do tego w odpowiedni sposób, aby osiągnąć zamierzony efekt i co najważniejsze po prostu wieczorami móc się zasłonić przed przechodniami, czy wścibskimi sąsiadami.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2024, 16:15

Żaluzje drewniane to bardzo tradycyjne rozwiązanie, mi osobiście bardzo podobają się rolety tekstylne w systemach Schuco, które są integrowane z oknem lub drzwiami przesuwnymi w tym samym systemie. W rozwiązaniu tym rolę kasety przejmuje ościeżnica, więc po uniesieniu przesłony zupełnie nie widać jej obecności. Zachęcam do sprawdzenia tych rozwiązań, można je spotkać np. w ofercie firmy R&M Alufasady z Jędrzejowa w świętokrzyskim.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• How to find the best assignment writing service in... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... To find the best Assignment Writing Service in UAE, start by doing thorough research about these service providers. Once you are done with the research, compare...
  • Kamień naturalny w domu Liczba postów: 99 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
  • Jak długo schną tynki? Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Też miałem problem z wilgocią w nowym domu i długo nie mogłem nic malować. W pewnym momencie postanowiłem odciągnąć myśli od tych problemów i natknąłem się na h...
  • Architekt Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 42 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20366 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 292

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >