Zamek z automatycznym zatrzaskiem do drzwi zewnętrznych

« Powrót do artykułu: Zamek z automatycznym zatrzaskiem do... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

16 grudnia 2016, 09:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Z jednej strony to faktycznie może dobre rozwiązanie, przynajmniej nie trzeba się zastanawiać, czy drzwi do domu został zamknięte, czy nie. Mi kilka razy zdarzało się wracać do domu i sprawdzać. Ale z drugiej strony nie mam najlepszych doświadczeń z drzwiami, które się zatrzaskują. Kiedyś zamknęłam drzwi, a klucze zostały w środku. A to jeszcze była era bez internetu w komórkach, no i trzeba było kombinować. Dzisiaj wezwanie ślusarza i wymiana zamków w takiej podbramkowej sytuacji to już nie jest problem. Każdy chyba ma internet pod ręką, więc wyszukać taką firmę łatwo. Wiem, że w Warszawie taka działa http://www.moje-pogotowie-zamkowe.pl/wymiana- zamkow.html no i szczerze mówiąc, z moim szczęściem, mam namiary zawsze pod ręką.

Ten post był edytowany przez 123szukasz dnia: 16 grudnia 2016, 09:56
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lutego 2017, 22:18

każdy zamek do drzwi może kiedyś nam sie zatrzasnąc tak,że nie będziemy w stanie wyjśc z domu.. wtedy dobrze miec pod ręką kontakt do http://www.pogotowie-zamkowe-wroclaw.pl/ - dzięki nim szybko i bezproblemowo opuścimy mieszkanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 marca 2018, 13:38

Nowoczesne drzwi z inteligentnym systemem znalazłem w firmie www.decosquare.pl która specjalizuje się w tego rodzaju mechanizmach.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2020, 20:39

Gorzej jak się zatrzasną takie drzwi na amen i co wtedy? Jasne, panikować nie ma co, wystarczy zadzwonić do ślusarza
www.calodobowyslusarz.pl i on nam otworzy drzwi . Z tego co mi wiadomo to usługi swoje oferuje 24/7

Ten post był edytowany przez cieszowski dnia: 30 marca 2020, 18:52
Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2021, 15:50

Użytkownik cieszowski napisał: Gorzej jak się zatrzasną takie drzwi na amen i co wtedy?
Jasne, panikować nie ma co, wystarczy zadzwonić do
ślusarza

www.calodobowyslusarz.pl i on nam otworzy
drzwi . Z tego co mi wiadomo to usługi swoje oferuje 24/7

Na terenie trójmiasta mogę polecić firmę ślusarską najlepszeotwieranie. Mi już pomagali z zamkiem w drzwiach i w samochodzie, szybko i sprawnie w dodatku w przyzwoitej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wkrętarka stworzona z myślą o kobietach Liczba postów: 15 Grupa: Budowa i re... Kryzysy są nieodłączną częścią życia, choć często staramy się ich unikać lub ukrywać. W takich momentach emocje bywają intensywne i trudne do opanowania, ale je...
  • Profesjonalne sprzątanie po budowie. Liczba postów: 102 Grupa: Budowa i re... BIOstar Cleaning dostępne w https://sklepinco.pl/marka/biostar-clean ing-products/ pomogą utrzymać dom w czystości bez chemikaliów. Naturalny Czynnik Bioaktywny....
  • Brama garażowa z napędem Liczba postów: 415 Grupa: Budowa i re... Dla mnie istotne jest, żeby produkty, których używam do konserwacji bramy, były nie tylko skuteczne, ale też łatwe w aplikacji i trwałe. Na https://dbamyobramy....
  • Ile kosztuje budowa domu? Liczba postów: 961 Grupa: Budowa i re... Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która buduje dom i opowiadała mi o wszystkich zmianach, jakie wprowadza w projekcie. Naprawdę nie zdawałam sobie sprawy, jak w...
  • Budowa domu to najlepsza inwestycja Liczba postów: 32 Grupa: Budowa i re... Ostatnio miałam rozmowę z koleżanką, która buduje dom. Opowiadała mi, że wybór projektu to naprawdę spora sprawa. Niezła jazda, bo jest tyle opcji, że można się...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20912 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 380

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */