Zbiornik betonowy

« Powrót do grupy: Moja budowa

28 lutego 2017, 11:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Przymierzam się do kupienia szamba betonowego, jednak oczywiście w pierwszej kolejności muszę znaleźć firmę, od której taki zbiornik kupię i która mi go zamontuje. Trochę poszperałam i poczytałam w sieci i udało mi się trafić na tę szambabetonowe-ekoszamb.pl , z tego, co widzę, to mają naprawdę solidną ofertę, wieloletnią gwarancję, transport na terenie całej polski i montaż gratis, w dodatku 18 lat doświadczenia, macie może jakieś informacje o nich z własnych doświadczeń i możecie się podzielić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2017, 12:12

Generalnie warto moim zdaniem zastanowić się też nad przydomowa oczyszczalnią ścieków, która lepiej zda egzamin niż zwykły zbiornik na szambo, przemyśl tą kwestię, a jeżeli koniecznie chcesz zbiornik to oczywiście w grę wchodzi tylko beton.

www.House-technology.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 czerwca 2017, 08:18

Niestety nie wszędzie jest możliwość wybudowania oczyszczalni ścieków, a według mnie szamba betonowe spisują się naprawdę świetnie, są szczelne, trwałe przez lata, a znalezienie dobrej firmy, która zamontuje taki zbiornik, to nie problem, bo naprawdę sporo ich jest, a znajdziemy nawet takie, które działają na terenie całej Polski.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Podatki Liczba postów: 77 Grupa: Moja budowa Fundacja rodzinna to temat, który coraz częściej pojawia się w dyskusjach przedsiębiorców. Sam zacząłem się nim interesować dopiero niedawno i okazało się, że z...
  • Strony internetowe Liczba postów: 1 Grupa: Moja budowa Jeżeli ktoś planuje stworzenie nowej strony internetowej lub rozpoczęcie działań reklamowych w Google, mogę polecić firmę Netfortis https://goldenegg.pl/ . Sam....
  • Dotacje na budowę domu Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Właśnie zsiadłam na chwilę nad planem budowy i muszę przyznać, że temat wypisów i wyrysów jest dość istotny, a często niedoceniany. W pracy znajoma mówiła, że m...
  • planowanie budowy Liczba postów: 6 Grupa: Moja budowa Cześć wszystkim! Znalazłam ostatnio bardzo ciekawy artykuł dotyczący planowania budowy własnego domu - od pierwszych pomysłów, przez budżet, projekt, aż po form...
  • Remont mieszkania Liczba postów: 252 Grupa: Moja budowa Szanowni Państwo, remont wnętrza to idealny moment na wprowadzenie trwałych rozwiązań, które zastąpią nietrwałe tapety czy farby. Płytki klinkierowe King Klinke...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21150 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 687

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */