Zespół - integracja

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

1 października 2024, 19:08

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak integrować zespół by przynosiło to efekty? Podejście bliskość-zasoby-odpowiedzialność zakłada, że kluczowe i pierwotne dla rozwoju efektywnej pracy zespołowej jest zbudowanie zaufania i bliskości. W elemencie tym trener powinien koncentrować się na dostarczeniu uczestnikom doświadczeń pozwalających na otwarcie się, wzajemne poznanie nie tylko na powierzchownym poziomie, eksplorowanie różnic i podobieństw. Co sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 282 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Rabona App Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Poczuj dreszcz emocji i szansę na dużą wygraną — sprawdź oferty, warunki i szybkie płatności, a wszystkie najważniejsze informacje znajdziesz w szczegóły, które...
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 696 Grupa: Ciekawe pom... Planuję spontaniczny wyjazd na słońce i szukam last minute z wylotem z Poznania. Wydaje mi się, że https://travelpp.pl/ ma dostęp do promocji różnych touropera...
  • hodowla ziół i warzyw w kuchni?? Liczba postów: 11 Grupa: Ciekawe pom... tak jak napisał Karrot - najlepiej (i w miarę bezproblemowo) rosną bazylia i oregano. Ja bym dodał to tego jeszcze miętę i melisę.
  • prawnik płock Liczba postów: 29 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20245 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 428

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >