Jak integrować zespół by przynosiło to efekty? Podejście bliskość-zasoby-odpowiedzialność zakłada, że kluczowe i pierwotne dla rozwoju efektywnej pracy zespołowej jest zbudowanie zaufania i bliskości. W elemencie tym trener powinien koncentrować się na dostarczeniu uczestnikom doświadczeń pozwalających na otwarcie się, wzajemne poznanie nie tylko na powierzchownym poziomie, eksplorowanie różnic i podobieństw. Co sądzicie?
Zespół - integracja
Ostatnio na forum
- Slotspalace Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Živjo vsem! Že nekaj časa spremljam različne ponudnike iger na srečo na spletu in moram priznati, da sem bil v zadnjih mesecih kar previden, ko sem izbiral nove...
- Pistolo Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Zadnje čase sem opazil, da se med igralci veliko govori o tem, kateri bonusi so res vredni pozornosti in kako se znajti med različnimi ponudbami. Sam sem si pre...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 697 Grupa: Ciekawe pom... Kiedy planowałam wyjazd, długo szukałam listy atrakcji, które naprawdę warto zobaczyć – w końcu trafiłam na co warto zobaczyć w Berlinie i wszystko miałam w jed...
- Frumzi Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Ko razmišljam o sodobnih spletnih platformah za igro in zabavo, se mi vedno znova zdi pomembno, da uporabnik najde nekaj, kar ni le standardno, ampak res izstop...
- Jakie krzesła do jadalni? Liczba postów: 165 Grupa: Ciekawe pom... Zobacz te krzesła do jadalni. Wyglądają nowocześnie i myślę, że znajdziesz coś dla siebie :)