Zieleń w połączeniu z czerwnienią.

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

26 stycznia 2012, 16:33

Zgadzam sie: good 0 bad

jedyne z czym mi się kojarzy to zdjęcie, to dom Kermita;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 stycznia 2012, 22:19

nie powiem skojarzenie bardzo trafne :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 stycznia 2012, 16:51

ej no nie gadajcie. Mi też też te kolory zupełnie do siebie nie pasują, ale na tamtym zdjęciu to wnętrze wyglądało w miarę ok.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2012, 17:01

wydaje mi się, że na spokojnie można bawić się kolorami trzeba tylko wiedzieć które można łączyć:)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2012, 11:40

nie pasują do siebie i nawet na tym zdjęciu nie wygląda to zbyt dobrze. Jak już się rzekło, dom kermita ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2012, 23:37

nie przesadzajmy, mnie akurat na tym zdjęciu się podoba :)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2012, 14:39

Dom kermita :D Oj fajne określenie ale w sumie racja :D Barwy strasznie sie ze sobą gryza no ale co tam :D Jak widać niektórzy moga tak mieszkać i im się to podoba bo przecież mieszkanie ze zdjęcia musi mieć właściciela no chyba że to katalogowa aranżacja a jeśli tak jest to gratuluje antyreklamy :D

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2012, 11:02

ten fiolet do zieleni będzie ładniej wyglądał, zdecydowanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2012, 14:23

Fiolet z zielenia wygląda o wiele lepiej moim zdaniem... ale trochę tak pudrowo że pasuje mi to do pokoju małej księżniczki

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2012, 12:54

Czytałem w Dekoratorium, że zielony jest w tym sezonie na topie. Co byście powiedzieli na połączenie zieleni z pomarańczowym. Najlepiej jakieś ekstrawangckie odcienie: np "tygrysie oko" (trend multikulturalizm) i "wschodni szmaragd" ( z trendu wiatr przyszłości)?

Sorki, że nie mam zdjęcia :( Kolorki można spradzić tu magnatfarby.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• nowoczesne łóżko Liczba postów: 229 Grupa: Najnowsze t... The Swig Kansas City Menu includes a great selection of signature drinks, dirty sodas, energy beverages, Refreshers, swig and swine menu with prices and sweet....
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 113 Grupa: Najnowsze t... Zauważyłem że najwięcej spadku energii mam kiedy siedzę bez przerwy przez kilka godzin przy komputerze. Zacząłem więc szukać rozwiązań i natrafiłem na biurka z....
  • gry online Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... W domowej zabawie wyjątkowo dobrze sprawdza się pomysł, w którym dziecko nie tylko obserwuje przygodę, ale naprawdę wpływa na jej przebieg, tworzy bohatera i de...
  • Aranżacja małej łazienki Liczba postów: 286 Grupa: Najnowsze t... Może porozmawiaj na ten temat z hydraulikiem? Sądzę, że może Ci pomóc w podłączeniu instalacji w nowym mieszkaniu. Myślę, że trafionym wyborem będzie firma hydr...
  • Avelo Airlines New Haven Office Contact number +1-... Liczba postów: 1 Grupa: Najnowsze t... Finding accurate airline office information can make travel planning much easier, especially when you need assistance with bookings, flight schedules, baggage p...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21269 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 256

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */