Zwolnienie

« Powrót do grupy: Trudne tematy

14 sierpnia 2017, 10:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam pewne problemy z jedną osoba pracującą w mojej firmie i zastanawiam sie JAK MOŻNA ZWOLNIĆ PRACOWNIKA?. Tak aby było to wszystko zgodne z prawem i w ogóle. Nigdy nikogo nie zwalniałem i zupełnie nie wiem jak to zrobić. Ktoś z was może mi cos podpowiedzieć?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2024, 22:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Warto zapoznać się z artykułem na temat zwolnień lekarskich po ustaniu zatrudnienia https://grupaprogres.pl/umowa-b2b-co-oznacza- i-czy-warto-sie-na-nia-decydowac/ Podsyłam go, ponieważ zawiera istotne informacje o prawach pracowników i procedurach związanych z takimi sytuacjami. Artykuł może okazać się niezwykle pomocny dla osób, które zastanawiają się nad tym, co zrobić w przypadku choroby po zakończeniu umowy o pracę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Mi experiencia ganadora con las apuestas Superbet:... Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... ¡Hola a todos, comunidad! Espero que estén teniendo una excelente semana de jugadas. Hoy paso por acá porque quería compartirles algo que me cambió un poco la....
  • profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 100 Grupa: Trudne tema... Wyszukując leczenie kanałowe Kraków łatwo się pogubić, bo ofert jest mnóstwo. Tutaj zwróciłam uwagę na to, że ludzie piszą o dokładnej diagnostyce i cierpliwym....
  • Dobry sklep stomatologiczny Liczba postów: 97 Grupa: Trudne tema... W moim przypadku regularnie korzystam z usług sprawdzonego i nowoczesnego gabinetu stomatologicznego Persona - https://persona.pl/porady/fakty-i-mity-d otyczace-...
  • Business optimization. Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... I present to you a ready-made and highly effective software solution precoro designed to optimize procurement processes. This software is easy to integrate, req...
  • praca i co dalej Liczba postów: 259 Grupa: Trudne tema... Ostatnio coraz więcej firm decyduje się na systemy HR, które łączą rekrutację, komunikację i zarządzanie kandydatami w jednym miejscu. Pomaga to nie tylko w org...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20701 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 251

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >