aranżacja sypialni

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17 18 19  ▸  ▸▸

4 grudnia 2017, 04:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Sypialnia jest najbardziej prywatnym wnętrzem w całym domu. Urządzając ją kierujmy się przede wszystkim własnym gustem. Zaprojektujmy ją tak, by czuć się w niej dobrze, byśmy dobrze odpoczywali i regenerowali się. Jeśli lubimy kolory ciepłe, nasycone, wyraziste, to nie wahajmy się ich użyć. Jeśli lepiej odpoczywamy w towarzystwie barw ciemnych i chłodnych, to nie miejmy wątpliwości, jakich kolorów użyć w swojej sypialni.

Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 grudnia 2017, 15:02

Sypialnia powinna być tak zaaranżowana, aby jej właściciel czuł się w niej dobrze i mógł wypocząć. Najważniejszym meblem jest niewątpliwie łóżko. W szerokiej ofercie naszego salonu meblowego Super-Sofa można znaleźć zarówno łóżka drewniane, jak i tapicerowane. Proponowane meble są wykonane z materiałów najwyższej jakości i posiadają nowoczesny design. Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółami oferty: www.super-sofa.pl

Pozdrawiamy
SuperSofa

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2017, 11:36

Ja nie mam dużych wymagań jeśli chodzi o sypialnię. Najważniejsze aby było wygodne łóżko. Znajdziecie takie w ofercie łóżka drewniane Visby
Mają modele z drewna, które są solidnie wykonane i najwyższej jakości

Zgłoś | Cytuj | Link

13 grudnia 2017, 09:20

Ja też jestem zdania, że łóżko to najważniejszy mebel w sypialni. Owszem reszta też, ale to sa tylko dodatki i ważne aby tworzyły spójną całość. Przyznam, że trochę czasu mi zajęło znalezienie ale udało się. Już ponad dwa miesiące śpimy na łózku pinko z meblujdom.pl, jest szerokie, ładne i to co najważniejsze wygodne i to bardzo.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2017, 11:32

Warto też w sypialni zadbać o inne rzeczy - my będziemy w najbliższej przyszłości montować kamień naturalny. Rozwiązanie podpatrzone u znajomych, bardzo nam się spodobało :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2017, 09:50

Zgadzam sie: good 1 bad

Jeżeli chodzi o narożnik pasujący do jasnego wnętrza, to polecam postawić na kontrastujący kolor i wybrać ten ciemniejszy- tym sposobem salon nie będzie monotonny.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2017, 08:20

Trendy to jedno, a wygoda to drugie. Jak dla mnie sypialnia powinna być przede wszystkim wygodna, a łózko to już na pewno. Fajne łóżka robią w Arborze ze Strzyżowa, prawdziwe drewno, a nie jak w niektórych przypadkach: http://arbora.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 stycznia 2018, 11:32

Fototapeta w sypialni będzie okej, natomiast sam motyw trzeba wybrać z głową aby pasował do całości pokoju. Polecam też tynk strukturalny.

www.AdidarMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2018, 16:57

Szanowni Państwo, w aranżacji małej sypialni niezwykle ważną rolę odgrywa łóżko. Powinno być estetyczne, trwałe, wygodne, a także wyposażone w materac, który nie chłonie wilgoci i jest hipoalergiczny. Warto zakupić materac wykorzystujący technologię http://links.dormeo.pl/c/14158267. Dzięki specjalnie zaprojektowanym sprężynom piankowym ciało w trakcie snu jest równomiernie podparte. Sprężyny pracują we wszystkich kierunkach zapewniając wentylację oraz usuwając wilgoć z materaca. Dzięki temu dłużej zachowuje swoje pierwotne właściwości.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2018, 09:48

Wszystko co niezbędne do aranżacji sypialni w rozsądnej cenie znajdziecie na www.SalonSnu.eu gdzie pomożemy i doradzimy, zapraszamy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 30 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17 18 19  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19814 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 377

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >