aranżacja oświetlenia schodów

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

8 listopada 2011, 15:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mam pytanko, jak można oświetlić fajnie schody? Myślałam, żeby ledy puścić, zależy mi na tym aby schodząc ze schodów lub wchodząc np. w nocy nie było problemu z widocznością że tak powiem :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 listopada 2011, 11:47

No a nie myślałaś o taśmach Led? teraz są popularne dość i fajnie wyglądają

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 listopada 2011, 15:09

ledy naj. najtaniej najwygodniej i do tego mozesz je zamontowac bez przewodow ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2011, 14:00

Dokładnie, oświetlenie Led jest jak najbardziej praktycznym rozwiązaniem ( i znów pojawia się naj hehe), można je w sumie zamontować wszędzie zwłaszcza teraz kiedy mamy taśmy, które dodatkowo są samoprzylepne. Także myślę śmiało możesz zakupić i ozdobic nimi schody

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2011, 14:54

jeszcze pozostają portale no ale LEDY i tak najlepiej pasują mało prądu a jezeli już coś jedza to niewiele ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 listopada 2011, 15:29

dokładnie LEDy to przyszłośc nie ma co inwestowac w jakies zarówy za duzo kasy i kabel potrzebny

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2013, 15:46

Pomysł z taśmami led jest moim zdaniem dobry. Można je zainstalować przy krawędziach stopni, wtedy dobrze ośiwietlają schody.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2013, 11:59

Też mi się wydaje ze najlepszym wyjściem będzie zastosowanie taśmy LED. http://megastore.pl/100636,Whitenergy-Tasma-L ED-5m-60szt-m-3528-48W-m-bez-konektora-cieply-bialy.html

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2013, 15:12

Tylko żeby to nie było za jasne światło. Jeszcze Cię oślepi i zejdziesz z tych schodów szybciej niż myślałaś. ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2013, 21:56

Schody to ważny element domku :) mnie się udało zrobić to tak, ale każdy robi tak jak lubi kupiłem gotowy zestaw sterownik + czujki (swoją drogą rewelacyjne z regulacją zasięgu nie załaczają się jak przechodzę obok schodów) taśmy + zasilacz
znalazłem ich tu: http://youtu.be/YNLKKDIJmXI
ale tak jak pisałem każdy robi sobie oświetlenie schodów tak jak lubi - a mnie si epodoba tak.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Łóżko do sypialni Liczba postów: 159 Grupa: Ekspert ara... Szukając wygodnego i stylowego łóżka kontynentalnego do sypialni, natrafiłem na https://i-meble.eu/pl/403-lozka-do-sypia lni-kontynentalne Sporo modeli i kolorów...
  • Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 24 Grupa: Ekspert ara... Jeśli mieszkasz w Oświęcimiu i planujesz zmienić wnętrze, to możesz naprawdę dobrze trafić. meble oświęcim to spora oferta, która łączy styl z funkcjonalnością...
  • Projektant wnętrz Liczba postów: 30 Grupa: Ekspert ara... Koniecznie pomyślcie o współpracy z rewelacyjną projektantką wnętrz a mianowicie Panią Ewą z https://twojenowe.pl/ Jest to osoba która wykona dla Was wnętrze do...
  • Gabinet w domu Liczba postów: 65 Grupa: Ekspert ara... Szukając przede wszystkim dobrej jakości mebli metalowych do warsztatu to serdecznie zapraszamy do naszego sklepu BiuroMarket w którym będziecie mogli znaleźć f...
  • Meble kuchenne na wymiar Liczba postów: 387 Grupa: Ekspert ara... Dobra organizacja w kuchni zaczyna się od solidnych mebli kuchennych. Nie ma nic gorszego niż szuflady, które się zacinają albo brak miejsca na garnki. Jak mebl...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20018 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 116

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >