offline ![]() Clairee praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() timmmb praktykant
![]() |
Na szczęście my żyjemy w takie czasy, kiedy można znaleść sobie ekipę nowych znajomych online dla wyjścia dokądkolwiek. Jeżeli nie pasuje ci wychodzić w świat w solo, to envit może ci pomóc znaleźć nowych ludzi z podobnymi zainteresowaniami. Polecam spróbować. |
| |
Reklamy Google |
bardzo chcę wziąć udział w jednej imprezie
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Biurka z regulacją wysokości Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jakiego producenta biurka z regulacją wysokości do firmy polecacie?
- Piec gazowy Liczba postów: 18 Grupa: Trudne tema... Pamiętajcie, że nad piecem gazowym warto umieścić np. taki okap - https://www.kernau.com/artykuly/podwojni e-czyste-powietrze-z-nowym-okapem-kernau .html. Pochłan...
- Prezent dla dziewczyny Liczba postów: 158 Grupa: Trudne tema... Znalezienie idealnego prezentu nie zawsze jest takie proste jak to się wydaje po przeczytaniu paru poradników zakupowych. Jest z nimi jeden problem, są bardzo o...
- Zlewozmywaki stalowe Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Potrzebne mi zlewozmywaki stalowe. Polecicie mi jakąś markę, która takie oferuje?
- Wysokiej jakości telefonia dostosowana do potrzeb... Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Mieliśmy problemy z zarządzaniem dużą liczbą połączeń. Zaczęliśmy szukać rozwiązania i odkryliśmy możliwość przekierowywania połączeń na podstawie zachowania od...