bardzo nowoczesne aranżacje

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

15 marca 2017, 17:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja szczerze mówiąc nie przepadam za tymi bardzo nowoczesnymi aranżacjami. Moim zdaniem po prostu te aranżacje są zbyt mocno przekombinowane. Rozumiem, że niektórzy lubią łączyć ze sobą różne style w jedno, ale ja jednak jestem tradycjonalistą i stawiam na tradycyjne połączenia. Wydaje mi się, że te nowe są zbyt awangardowe i nie pasują do większości mieszkań. Poza tym często ludzie wydają duże pieniądze na te aranżacje co dla mnie jest kompletnie niezrozumiałe , ponieważ zawsze można samemu spróbować swoich sił i urządzić dom tak jak się komuś podoba, a nie tak jak ktoś sobie wymyślił zupełnie obcy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 marca 2017, 21:48

Mi wręcz odwrotnie tego typu aranżacje bardzo się podobają i liczę, że w niedalekiej przyszłości właśnie w takim stylu będę miała dom.

________
http://forum.sukienkispodnice.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 maja 2017, 09:11

Czasem bywa tak, że te aranżacje które są modne i nowoczesne nie trafiają w nasz gust i trzeba szukać innego rozwiązania, akurat w tej kwestii mamy bardzo szerokie pole manewru. Modny jest ostatnio np: beton architektoniczny oraz panele szklane 3D.

DomyHybrydowe.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2017, 11:34

Moja żona urządza najpiękniej, no ale to architekt z zawodu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2018, 13:21

Wg mnie podwieszany sufit, np w kuchni to świetna sprawa. A jak się go dobrze podświetli to już wgl bajka. Oświetlenie LED sufitowe to jedno z lepszych rozwiązań, żeby to jakoś tandetnie tylko nowocześnie wyglądało.

Ten post był edytowany przez ledoweczka dnia: 25 kwietnia 2018, 13:22
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 czerwca 2018, 11:26

Mnie się bardzo podobają aranżacje nowoczesne, ale z wyraźnym nawiązaniem do klasyki jednak :) Lubię też wnętrza skandynawskie. Super projekty widziałam np. na stronie http://www.krzysztof-ziolkowski.pl, coś w tym klimacie bardzo mi odpowiada.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lipca 2018, 13:25

Czasem wystarczy kilka dodatków dekoracyjnych, jak poduszka, czy zasłonka bądź firanka i wnętrze nabiera całkiem innego, nowoczesnego charakteru. Dla przykładu zostawiam namiar na sklep, w którym sama kupuję takie dodatki: www.centrumfiran.pl

Ten post był edytowany przez karola12 dnia: 5 lipca 2018, 13:26
Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2018, 08:52

To na jaki styl wykończenia, aranżacji wnętrza się zdecydujemy zależy głównie od naszego gustu oraz budżetu jaki posiadamy na ten cel. Warto wybrać to co nam się podoba i z czego będziemy zadowoleni przez lata :)

www.Mkk-budownictwo.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chciałbym ocieplić dom pianką PUR Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Chciałbym ocieplić dom pianką PUR i zastanawiam się, jaką firmę wybrać w Mazowieckim. Może ktoś z was poleci sprawdzoną ekipę?
  • Projekt domu parterowego Liczba postów: 89 Grupa: Domy szereg... Zastanawiam się czy jest sens budowy domu jednopoziomowego.
  • Dobra restauracja Liczba postów: 356 Grupa: Domy szereg... W poszukiwaniu najlepszego sushi warto zwracać uwagę na skład zestawów i sposób ich podania. Dobrze przygotowane nigiri czy maki naprawdę robią różnicę, szczeg...
  • Altanka w ogrodzie Liczba postów: 68 Grupa: Domy szereg... Moja altanka jest mała, drewniana, z daszkiem z gontu. Stoi w rogu ogrodu, gdzie latem daje fajny cień dzięki winorośli, która ją oplata. W środku mam prosty st...
  • kostka brukowa Liczba postów: 70 Grupa: Domy szereg... Cześć, Jeśli ktoś z Was zastanawia się nad ciekawym, ale nadal klasycznym sposobem ułożenia kostki brukowej, to polecam wzór jodełki. Świetnie wygląda zarówno n...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19740 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 142

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >