bardzo nowoczesne aranżacje

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

18 czerwca 2015, 20:23

Zgadzam sie: good 0 bad

ja posiadam u siebie aranżację sufitu napinanego kupioną od www.sufitywarszawa.pl :) i mega mi się podoba. jestem zadowolony - o to mi chodziło :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 sierpnia 2015, 16:03

oświetleniem można zrobić mega nastrój w pomieszczeniach

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 sierpnia 2015, 10:18

Użytkownik konczi napisał: oświetleniem można zrobić mega nastrój w pomieszczeniach

Oj zgadzam się z tym w stu procentach! Szkoda że nie każdy zdaje sobie z tego sprawę

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2015, 12:51

Dosyć ciekawe te wnętrza

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2015, 14:09

Musze przyznać ze bardzo mi sie podobają mimo tego że nie są z tego roku

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 września 2015, 01:35

I co to ma być? te powyższe teksty?
Jakieś totalne ocipienie, czy produkowanie się na siłę?
Do tego jeszcze w dziale domy szeregowe. Chyba admin nie czyta tego co tu się pisze
gdyż inaczej pognałby tych pisarzy gdzie pieprz rośnie.
Jak jakiś normalny użytkownik poczyta te wpisy, to nawet się o nic nie zapyta, bo kogo? W ten sposób zabija się Forum!

Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2015, 12:04

My postawiliśmy przede wszystkim na oświetlenie. Aranżacja jest wtedy ciekawsza, a nastrój naprawdę mega ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2015, 19:43

Moim zdaniem diabeł tkwi w szczegółach. Lubie obrazy i ostatnio znalazłem ciekawy pomysł. Chodzi o drukowanie obrazów na różnych materiałach. Ta firma ma ciekawą ofertę: http://neonprojekt.com/ . Jest to coś nowoczesnego!

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2015, 16:18

Dopracowane szczegóły mogą wiele zdziałać. Widziałam ładne mieszkania z takimi nowoczesnymi aranżacjami na ap7.pl mieszkania na wynajem w Krakowie Ładne to ludzie cudeńka potrafią wyczarować, ahhhh :)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lutego 2016, 22:08

rózne aplikacje na ścianach czy meblach fajnie wyglądają :) na http://literypodswietlane3d.pl/oferta/aplikac je-folii-na-roznych-materialach/ można sobie zobaczyć, że to jest naprawdę fajne :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dobra restauracja Liczba postów: 391 Grupa: Domy szereg... Document handling keeps evolving, especially as users move between devices and formats, and tools like VLC Media Player and Adobe Acrobat Reader DC make PDF vie...
  • Zabawki dla dzieci Liczba postów: 85 Grupa: Domy szereg... W poszukiwaniu miejsca które posiada bogata ofertę produktów stworzonych z myślą o dzieciach warto zajrzeć do https://www.toyz.pl/kategoria-produktu/p ojazdy-na-...
  • Gdzie kupić segment w Warszawie? Liczba postów: 129 Grupa: Domy szereg... Może Wawer? tylko sprawdz dokładnie agencje
  • Remont Liczba postów: 64 Grupa: Domy szereg... Remontować dom to nie lada wyzwanie, szczególnie jeśli chodzi o wybór okien i drzwi. To właśnie ten etap budowy ma ogromny wpływ na ostateczny wygląd, komfort ż...
  • Budowa domu Liczba postów: 197 Grupa: Domy szereg... Planowanie budowy domu to nie tylko wybór projektu, ale też przewidywanie ewentualnych zmian. Okazuje się, że zmiany istotne, np. zmiana sposobu użytkowania, wy...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20529 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 271

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >