![]() Gość: Amyatmox praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Amyatmox praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: mitchellmn1 praktykant |
|
| |
![]() Gość: Cash Loan praktykant |
|
| |
offline ![]() KrzysiekS fachowiec
![]() |
Dach musi być przede wszystkim trwały i jednocześnie odpowiednio się prezentować, ponieważ jest swego rodzaju wizytówką domu. Jeżeli jeszcze ktoś szuka odpowiedniego rozwiązania to polecam zajrzeć do oferty producenta Braas, ponieważ wprowadzili do końca listopada świetną promocję - House of Braas na której znajdziecie wysokiej klasy dachówki betonowe i ceramiczne w tym nowość Classic Star 2019 z 30 letnią gwarancją. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kapitan kierownik
![]() |
|
| |
![]() Gość: Denatmox praktykant |
|
| |
offline ![]() Bordon44 fachowiec
![]() |
Ja nie przekonałem się co do blachodachówki i dlatego postanowiłem jednak wybrać dachówkę oraz wykonać porządną więźbę dachową. Teraz z biegiem lat nie żałuję. Wysoka jakość wykonania, równy kolor i brak porostów oraz zabrudzeń. Dachówka Topas 11V z glazurą wygląda przepiękni, ale jeszcze wiele świetnych propozycji możecie znaleźć na trwającej promocji House of Braas 2019 i to do końca listopada :) |
| |
offline ![]() Sotbe inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: utiti praktykant |
Jeżeli poszukujecie porządnej i niedrogiej blachy trapezowej to polecam wam skontaktować się z firmą http://www.sestal.pl/ z Bytomia. Oni mają całkiem niezłe ceny i sprzedają solidne blachy trapezowe. |
|
blacha trapezowa
«
Powrót do grupy: Robimy dach
Ostatnio na forum
- dylatacja między ścianami tylnymi garaży blaszanyc... Liczba postów: 18 Grupa: Robimy dach Jeśli interesują Cię garaże z blachy to na pewno warto zapoznać się z oferta producenta Garaże Marmet. Oferuje różnorodne modele, które można dostosować do indy...
- ocieplenie starego dachu Liczba postów: 31 Grupa: Robimy dach Potrzebna mi jest folia fundamentowa. Szukam sklepu internetowego, który posiada szeroki wybór folii w korzystnej cenie. Niedawno znalazłam firmę Gutta Polska S...
- Z czego dach? Liczba postów: 284 Grupa: Robimy dach W nowoczesnym budownictwie energooszczędnym pokrycia dachowe mają ogromne znaczenie. Pamiętaj, że rekomendowana dachówka ceramiczna i betonowa to rozwiązania, k...
- Dach Liczba postów: 3 Grupa: Robimy dach Pokrycie dachu blachą może być bardzo dobrym rozwiązaniem, ale warto rozważyć zarówno zalety, jak i wady tego materiału, aby podjąć świadomą decyzję. Zalety po...
- gres na dach Liczba postów: 61 Grupa: Robimy dach A jeśli chodzi o pokrycie dachu, to zdecydowaliśmy się na panele dachowe https://pokrycia.pl/blacha/panele-dachow e