brak prądu

« Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

13 listopada 2017, 15:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Warto zainwestować w dobry agregat

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 grudnia 2017, 08:57

Właśnie to samo chciałem napisać, czyli dobry agregat to niezbędne urządzenie w każdym domu jednorodzinnym, przydaje się szczególnie podczas przerw w dostawie prądu.

Kamery-Wroclaw.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2017, 17:48

Dla mnie brak prądu to katastrofa nic nie działa oj makabra!!!

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2018, 09:52

Powyżej poddaliśmy już rozwiązanie- dobry agregat załatwią sprawę, przynajmniej w kwestii tych podstawowych urządzeń które będą pracować na wypadek awarii prądu. Podaj jaki budżet posiadasz na ten cel i wtedy doradzimy.

Kamery-Wroclaw.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2022, 20:19

Ja też nie lubię takich awarii bo pracuję w domu wiec nic nie mogę zrobić . Dobrze, że firma https://www.elektrotech-serwis.com/oferta szybko działa i specjalizuję się w naprawie i regeneracji urządzeń elektroenergetycznych. Ostatnio coś stało się z naszym transformatorem i szybko i sprawnie wszystko naprawili.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2022, 21:18

Może kogoś z was zainteresuję temat funkcjonowania i zastosowania transformatorów separacyjnych. Jak wiadomo taki transformator to jako jedna z form ochrony przeciwporażeniowej wszędzie tam, gdzie istnieje podwyższone zagrożenie porażenia prądem elektrycznym, np. w pomieszczeniach o dużej wilgotności, wnętrzach metalowych zbiorników i nie tylko. Wiecej informacji możemy znaleźć na stronie tej firmy https://www.elstyk.com/blog/do-czego-sluza-tr ansformatory-separacyjne.html.

Ten post był edytowany przez Tadeusz34 dnia: 26 kwietnia 2022, 21:19
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Inteligentny system sterowania domem Liczba postów: 5 Grupa: Ekspert int... Witam, wychodzę do was z pytaniem odnośnie inteligentnetego systemu sterowania domem? Co możecie polecić? Zależy mi na tym aby obsługiwał wszystko w jednym tj...
  • Praca zespołowa Liczba postów: 57 Grupa: Ekspert int... Ciekawym przykładem efektywnej pracy zespołowej, który można traktować jako studium przypadku, jest historia sukcesu firmy Google. Zespół inżynierów Google, pra...
  • JBP HD CAMERA- opinie Liczba postów: 48 Grupa: Ekspert int... Na stronie https://sur.pl/ znajdziecie ofertę firmy SUR-FBD CMMS, która dostarcza nowoczesne rozwiązania informatyczne dla Służb Utrzymania Ruchu. Szczegółowe i...
  • Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...
  • monitoring/kamery Bydgoszcz Liczba postów: 15 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20598 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 339

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >