cena za wielkość

« Powrót do grupy: Trudne tematy

4 lutego 2021, 11:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy takie kryterium jest rozsądne w kontekście obiektów reklamowych?
Tak przynajmniej twierdzą wykonawcy kartonowych totemów. Wprawdzie robią też inne obiekty, ale we wspomnianym przypadku twierdzą, że te nośniki charakteryzuje przystępna cena. Właśnie ze względu na stosunek kosztów do wielkości - a w domyśle również widoczności - konstrukcji. Tak to zostało przedstawione na stronie https://stojakitekturowe.pl/ i dało mi to do myślenia... Czy aby na pewno rozmiary mają tak duże znaczenie?

Ten post był edytowany przez Jhalak dnia: 9 lutego 2021, 08:47
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Skup aut Liczba postów: 82 Grupa: Trudne tema... Zastanawiałem się, czy skup przyjmie samochód, który od kilku miesięcy stoi nieużywany i nie ma aktualnego przeglądu. Okazało się, że dla takich firm to żaden p...
  • Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 369 Grupa: Trudne tema... Fanom wędkarstwa zalecam wizytę w Kompas Boats gdzie masz różne pontony, łodzie a nawet silniki elektryczne do pontonów oraz inne akcesoria. Firma działa na ryn...
  • Agencje ochrony Liczba postów: 185 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
  • Białka Tatrzańska Liczba postów: 92 Grupa: Trudne tema... I felt the Level Devil of anxiety creeping in, making participation challenging. Over time, listening more and sharing honestly helped ease my nerves. Handling....
  • Księgowość w firmie - samemu, czy przez biuro rach... Liczba postów: 434 Grupa: Trudne tema... Osobiście mogę Wam polecić rewelacyjne biuro księgowe a mianowicie https://numeratum.pl/zakres-uslug/ksiego wosc-online/ W tej branży działają od wielu lat i mog...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20153 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 207

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >