ciekawe dekoracje

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 32 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

8 stycznia 2016, 10:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Szklana zabudowa to świetnie pasuje do biur, ale w domu jakoś tego nie widzę. Nie wiem jakiego rodzaju pomieszczenie (o jakim przeznaczeniu) miałoby obejmować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 stycznia 2016, 13:35

Warto uwzględnić także pozostałe ozdoby i dodatki do domu jak ręczniki,obrusy,firanki czy pościel- to znajdziecie na
www.Sklep.Darymex.pl zapraszamy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 stycznia 2016, 13:40

ale dekoracje do jakiego pomieszczenia? A może chodzi o balkon?

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2016, 14:07

A co sądzicie o takich fototapetach http://www.dekorolka.pl/fototapety-zachody-sl onca pięknie to wygląda ale na żywo w mieszkaniu nie widziałam jeszcze nigdy.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2016, 14:41

Linku nie chce mi się szukać ale na printereście sobie wpisz dekoracje. Jest masa pomysłów do wykorzystania

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2016, 15:46

Na temat fototapety powiedziano już niemal wszystko i do niektórych pomieszczeń,faktycznie jest to bardzo ciekawe rozwiązanie,pomyśl na dekorację,ale czasem też staje się ona wręcz kiczowata,wiec to kwestia gustu i dobór jej odpowiedniego motywu.

www.SwiatPlastiku.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 stycznia 2016, 11:31

Zgadzam się z powyższa wypowiedzią. Fototapeta może być kiczowata, albo wręcz przeciwnie na prawde kusić oko. Najwazniejsze, aby stanowiła całość z pozostałymi elementami dekoracji.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2016, 10:55

Jeszcze raz parę przykładów z użyciem sztukaterii, która jest ciekawą dekoracją :) różnorodne kształty, możliwość malowania i dowolnego układanie daje duże możliwości stworzenia czegoś oryginalnego :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2016, 16:15

Ta sztukateria jest prześliczna :) A co do mebli wyglądają dobrze, ale obawiam się czy takie meble są wygodne, musiałabym je przetestować :) A w kwestii dekoracji, polecam także spersonalizowane fotoobrazy, które łatwo sami zaprojektujecie na http://www.sweethomedecor.pl/sweetdekoracje , pasują idealnie do kuchni, czy salonu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2016, 17:35

No to już indywidualne odczucie kwestii "wygody",ale generalnie nawet z takimi meblami nie powinno być problemu,wystarczy tylko teraz dobrać do nich odpowiednią kolorystykę ścian.

www.ArtDeVivre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 32 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dodatki do salonu Liczba postów: 38 Grupa: Ciekawe pom... Użytkownik abs112143 napisał: Użytkownik abs112143 napisał: Same here! I'm also working on a living room with Scandinavian vibes—clean lines, neutral tones, and...
  • prawnik płock Liczba postów: 22 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 673 Grupa: Ciekawe pom... Zamiast standardowych kurortów w tym roku postawiłam na coś z duszą i tak trafiłam na egzotika http://egzotika.pl/ Mają egzotyczne wycieczki w małych grupach, k...
  • Lanca kominowa strazacka Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... I remembered when I was looking for a trusted service at the beginning of my studies and came across a mention of 1ws, one of the pioneers in this field. I deci...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 67 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowego roweru, to polecam Wam wszystkim sprawdzic ofertę sklepu rowerowego sklepu internetowego Colex, gdzie znajdziecie m....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19858 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 131

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >