czarna czy czerwona kuchnia

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

10 maja 2016, 20:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Hmmm ciekawe, ale ryzykowne, też bym się bał, że się szybko znudzi coś tak widowiskowego.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2016, 10:10

Coś co jest naprawdę widowiskowe i fajne,nie znudzi się tak szybko,wręcz przeciwni i będzie nam sie podobac przez lata,o to akurat kompletnie bym się nie obawiała. Czerwona kuchnia prezentuje sie naprawdę bardzo fajnie i nietuzinkowo:)

KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 maja 2016, 15:32

Cała kuchnia w czerwieni to dla mnie za duzo… ale subtelne, czerwone akcenty to już coś innego :) Doniczki, talerze, stojaki na noże lub lampa taka jak ta: http://www.britoplighting.pl/Produkty,3694/Oswietlenie_br_/_ nowoczesne/Alvar wydają się naprawdę fajnym pomysłem. Takie kolorowe przedmioty ożywią wnętrze i sprawią, że nie będzie nudy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2016, 08:30

Ja proponuję pół na pół,czyli kuchnię czerwono białą,co w praktyce znakomicie się sprawdzi i będzie kontrastowe,a więc i nie monotonne. Można też wybrać dodatki w postaci czerwieni,natomiast samą kuchnię zaaranżować w zupełnie innej kolorystyce,nawet brązie.

www.MegaSofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2016, 09:55

Ja bym w ogóle nie zastosowała tak kontrastowych, mocnych kolorów w kuchni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 czerwca 2016, 12:48

ja również nie zdecydowałabym się na takie kolory w kuchni. Ale wszystko kwestia tego co się komu podoba :)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2016, 12:41

Zastosowanie takich kolorów jako kontrast jest moim zdaniem dobrym pomysłem. Przede wszystkim kuchnia stanie się niebanalna i stylowa,oryginalna,a to też ważna cecha jeżeli zależy Ci na nowoczesnej kuchni. Chętnie pomożemy dobrać płytki oraz meble w naszym studiu Vocco.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lipca 2016, 08:33

Chyba ani jeden, ani drugi kolor niezbyt mi pasuje, choć jak już to jednak obstawiałbym za czernią.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2016, 10:35

Hm... z czernią w kuchni jest różnie, jednak kuchnia to miejsce gdzie się brudzi. Może elementy, część frontów kuchennych? Czerwień jest trochę lżejsza, koleżanka ma w czerwieni z szarością - fronty połysk w czerwieni, blaty kamień szary. Nieźle to wygląda.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2016, 10:19

W sumie obydwa kolory są bardzo ciekawe i fajnie,efektownie się prezentują,to na co się zdecydujemy zależy od naszego gustu i stylu kuchni. Jeżeli czerń to wiadomo,że należy dobrać też jasne dodatki tak aby całość nie była zbyt przytłaczająca.

www.HaDwao.net

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19805 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 208

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >