czyszczalnie zboża

« Powrót do grupy: Trudne tematy

6 lipca 2017, 15:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam pytanie.
Mam do oczyszczenia 10 ton zboża do siewu. Nie wiem czym skutecznie oczyścić materiał z wszelkich zanieczyszczeń.
Co myślicie oczyszczalni do zboża?
Czy ktoś z Was korzysta z tej maszyny?
Czy ona się nadaje do czyszczenia zboża do siewu?
Czym Wy oczyszczacie swoje zboże przed siewem?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2017, 12:58

Bardzo dobre rozwiązanie, czyszczalnie do zboża bardzo odciążają i oszczędzają dużo roboty, którą musiałby robić człowiek. kiedyś tak dobrze nie było...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lipca 2019, 20:11

A ja mam pytanie odnośnie worków na zboże. Czy możecie mi polecić jakieś naprawdę solidne? Szukam czegoś naprawdę dobrego, co naprawdę dobrze się zachowuje. Moje zeszłoroczne worki totalnie się sprawdziły i ktoś mi te polecł. Może macie jakieś zdanie na ich temat?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2020, 20:33

Możesz sprawdzić także ofertę firmy www.zuptor.pl . Posiadają w asortymencie wysokiej jakości mieszalniki pasz. Gwarantują sprawne oraz bezawaryjne działanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2020, 08:14

Myślę, że możesz sprawdzić również ofertę firmy www.silos.com.pl. Zajmują się produkcją i sprzedażą silosów zbożowych mogących pomieścić od 12 do ponad 65 ton zboża. Gwarantują pomoc podczas wyboru produktów oraz atrakcyjne ceny. Na pewno będą w stanie Ci pomóc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 listopada 2020, 06:59

Magazyny na zboże czy różnego rodzaju hale rolnicze oferuje też ten producent hal stalowych. Więcej informacji na temat takich konstrukcji stalowych znajdziesz na ich stronie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Mam poważny problem z nadwagą Liczba postów: 138 Grupa: Trudne tema... Ostatnio rozmawiałam ze znajomą, która zaczęła się odchudzać i mega zainspirowała mnie tym tematem. Opowiadała, jak przestawiła się na ekologiczne jedzenie i ja...
  • Trening w domu Liczba postów: 72 Grupa: Trudne tema... Serio, zastanawiałam się ostatnio nad odchudzaniem i natrafiłam na ciekawy artykuł o cateringu z dostawą. W sumie, to fajna opcja, bo nie trzeba martwić się o g...
  • Moda Liczba postów: 6227 Grupa: Trudne tema... Zobacz prace Wojtka z JahLove Tattoo. Bardzo charakterystyczny styl i świetna jakość wykonania. https://www.facebook.com/media/set/?set= a.10156001397946226&type...
  • Treningi Fitness ? Liczba postów: 198 Grupa: Trudne tema... Jak trenujesz to musisz zadbać o odpowiedni poziom witamin i minerałów a te możesz uzupełnić suplementami. Ten producent https://pharmovit.pl/ zapewnia wybór ja...
  • Master Your Reflexes with Block Breaker – The Game... Liczba postów: 41 Grupa: Trudne tema... Before installing a new Delta Executor release, take time to verify the download source and review the latest changes. Following the recommended installation st...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21373 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 329

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */