czyszczalnie zboża

« Powrót do grupy: Trudne tematy

6 lipca 2017, 15:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam pytanie.
Mam do oczyszczenia 10 ton zboża do siewu. Nie wiem czym skutecznie oczyścić materiał z wszelkich zanieczyszczeń.
Co myślicie oczyszczalni do zboża?
Czy ktoś z Was korzysta z tej maszyny?
Czy ona się nadaje do czyszczenia zboża do siewu?
Czym Wy oczyszczacie swoje zboże przed siewem?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2017, 12:58

Bardzo dobre rozwiązanie, czyszczalnie do zboża bardzo odciążają i oszczędzają dużo roboty, którą musiałby robić człowiek. kiedyś tak dobrze nie było...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lipca 2019, 20:11

A ja mam pytanie odnośnie worków na zboże. Czy możecie mi polecić jakieś naprawdę solidne? Szukam czegoś naprawdę dobrego, co naprawdę dobrze się zachowuje. Moje zeszłoroczne worki totalnie się sprawdziły i ktoś mi te polecł. Może macie jakieś zdanie na ich temat?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2020, 20:33

Możesz sprawdzić także ofertę firmy www.zuptor.pl . Posiadają w asortymencie wysokiej jakości mieszalniki pasz. Gwarantują sprawne oraz bezawaryjne działanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2020, 08:14

Myślę, że możesz sprawdzić również ofertę firmy www.silos.com.pl. Zajmują się produkcją i sprzedażą silosów zbożowych mogących pomieścić od 12 do ponad 65 ton zboża. Gwarantują pomoc podczas wyboru produktów oraz atrakcyjne ceny. Na pewno będą w stanie Ci pomóc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 listopada 2020, 06:59

Magazyny na zboże czy różnego rodzaju hale rolnicze oferuje też ten producent hal stalowych. Więcej informacji na temat takich konstrukcji stalowych znajdziesz na ich stronie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Marketing Liczba postów: 153 Grupa: Trudne tema... Czy ktoś może w prosty sposób wyjaśnić, co to jest alias i do czego właściwie się go wykorzystuje? Zastanawiam się, czym różni się alias domeny od aliasu poczto...
  • Sprzedaż mieszkania Liczba postów: 7 Grupa: Trudne tema... Wspomniana stawka 19% to podatek dochodowy, którego można uniknąć, jeśli odczekasz pięć lat od zakupu lub przeznaczysz środki na własne cele mieszkaniowe. Warto...
  • Sposób na zdrowie Liczba postów: 748 Grupa: Trudne tema... Wybór rozwiązania dotyczącego brakującego lub uszkodzonego zęba powinien wynikać z indywidualnej oceny, a nie wyłącznie z ogólnych informacji na temat protetyki...
  • Szczoteczka elektryczna, czy tradycyjna? Liczba postów: 240 Grupa: Trudne tema... Wizyta w gabinecie stomatologicznym może wynikać nie tylko z nagłej dolegliwości, lecz także z potrzeby sprawdzenia kondycji uzębienia lub zaplanowania jego odb...
  • Skup mieszkań Liczba postów: 28 Grupa: Trudne tema... Talking to a lawyer might help you make sure you understand and can use all the terms of the deal wordle. If you can't sell the house, think about other choices...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21244 użytkowników

Użytkownicy online (6)

gości: 437

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */