deweloper Ożarów Mazowiecki?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

22 listopada 2019, 17:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak w pytaniu, możecie polecić jakiegoś solidnego dewelopera z tej miejscowości. Szukamy albo dużego mieszkania albo segmentu, na pewno coś większego. Fajnie jakby można było już jakieś inwestycje tego dewelopera zobaczyć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 maja 2021, 13:29

Myślę, że warto rozejrzeć się po ofertach deweloperów i sprawdzić, jaki styl budownictwa Cię interesuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 maja 2021, 17:02

ja sie zastanawiam nad mieszkaniem narożnym, co myślicie o tego typu mieszkaniach, znalazłam takie w tym noowym osiedlu Home Premium, ma balkon, dużą łazienkę, w razie potzeby można by z salonu wydzielić dodatkowe pomieszczenie

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Producent beczek plastikowych Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Przy wyborze kleju do codziennej pracy zwracam dużą uwagę na trwałość połączenia, łatwość aplikacji oraz dopasowanie do konkretnych materiałów. Ostatnio zainter...
  • apteka internetowa Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Czasami zależy mi przede wszystkim na tym, żeby wszystkie potrzebne produkty kupić w jednym miejscu. Nie lubię składać kilku zamówień w różnych sklepach tylko d...
  • praca i co dalej Liczba postów: 274 Grupa: Trudne tema... Hej, na pierwszy rzut oka to wygląda jak zabawa, ale pewnie jest druga strona medalu. Ciekawi mnie jak bardzo to jest „praca” a jak bardzo luz. Myślę nad tym i...
  • Jaki program magazynowy? Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... Ja mogę polecić oprogramowanie magazynowe od https://www.lomag.pl/ Korzystamy z niego od dłuższego czasu w małej firmie i spokojnie daje radę przy kontroli stan...
  • Master Your Reflexes with Block Breaker – The Game... Liczba postów: 40 Grupa: Trudne tema... Before installing a new Delta Executor release, take time to verify the download source and review the latest changes. Following the recommended installation st...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21349 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 453

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */