offline Fijal14 kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline eblanda praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Tomasz55 praktykant |
W ofercie jaka ma w Wielkopolsce Drewmat znajduje się między innymi pellet drzewny - http://drewmat-krzykosy.pl/. Duży plus dla nich za produkty certyfikowane, to na pewno zasługuje na uwagę i wyróżnia ich ofertę na rynku. Oprócz tego w ofercie także różne opcje węgla bo i orzech i ekogroszek. |
|
| |
Gość: ObelixmIngridx praktykant |
The way we put it together, this is really a management project led by me. With buying back the company, I invited the senior leadership team to link be a part of it but the rationale is very economic, it's not link finance-driven … the investors have a very long-term view. They don't want a high return on investment link over a couple of years. |
|
|
dobrej jakości drewno do kominka w okolicach Jarocina
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Usługi brukarskie Warszawa, Pruszków, Piaseczno -... Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Ja na przykład dowiedziałem się o usługi brukarskie Warszawa . Moim zdaniem to jest bardzo dobra oferta.
- Balustrady kute i nierdzewne Kraków Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Warto teraz zainteresować się balustrady nierdzewne Kraków . To naprawdę powinno zainteresować wiele osób.
- Elektrozaczepy Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Dzisiaj na przykład dowiedziałem się o elektrozaczepy symetryczne . Jestem pewny, że z tej oferty naprawdę skorzysta bardzo dużo osób.
- Losuj kartę Tarota – wróżba z kart tarota Liczba postów: 3 Grupa: Ekologiczny...
- Zarządzanie nieruchomościami Liczba postów: 9 Grupa: Ekologiczny... Lokalne realia mogą znacząco wpłynąć na szybkość i przebieg transakcji. Dla osób, które chcą uniknąć zawirowań, istnieją witryny oferujące pomoc przy szybkiej s...