Gość: sale praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: francismc69 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: medication praktykant |
|
|
| |
Gość: Jeeeyl praktykant |
Zakupiłem drzwi stalowe KMT Supertherm 90 i jestem bardzo zadowolony. Doskonała izolacja termiczna sprawia, że w domu jest ciepło nawet w najzimniejsze dni. Dodatkowo, ich solidna konstrukcja daje poczucie bezpieczeństwa. Współczynnik przenikania ciepła U wynosi tylko 0,72 W/m²K. |
|
| |
offline kamila.nowa fachowiec
|
Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to koniecznie zajrzyj do https://markon.waw.pl/technika-grzewcza/ |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kamila.nowa fachowiec
|
Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to koniecznie zajrzyj do https://markon.waw.pl/technika-grzewcza/ |
|
| |
Gość: pill praktykant |
|
|
| |
Gość: prescription praktykant |
|
|
| |
Gość: tablet praktykant |
|
|
| |
Gość: Savoirr praktykant |
|
|
|
dom parterowy
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Szukam dobrego wykonawcy OZE Liczba postów: 12 Grupa: Ekologiczny... Zastanawiam się tylko, czy ktoś rzetelnie sprawdził opłacalność fotowoltaiki? Biorąc pod uwagę koszty montażu oraz okres działania 25 lat, może lepiej będzie ku...
- Kołdry obciążeniowe Liczba postów: 1 Grupa: Ekologiczny... Kołdry obciążeniowe sprzyjają relaksowi, stabilizują sen i pomagają ograniczyć nocne wybudzenia. To naturalne wsparcie wieczornego wyciszenia. Sprawdź ofertę i....
- magazyn energii Liczba postów: 14 Grupa: Ekologiczny... Coraz częściej myślę o magazynowaniu energii w domu, szczególnie przy rosnących kosztach prądu i popularności fotowoltaiki. Szukając informacji trafiłem na firm...
- Fotowoltaika Liczba postów: 13 Grupa: Ekologiczny...
- Biuro nieruchomości Tarnów Liczba postów: 3 Grupa: Ekologiczny... Ostatnio miałem trochę wolnego czasu i dowiedziałem się o Biuro nieruchomości Tarnów . To pewnie zainteresuje wiele osób.