domek drewniany!!!!przenoszenie/rozbudowa!!!

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

3 maja 2007, 15:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam!
Poszukuje pilnie.......poleconej ekipy która podjęłaby się przewozu domku drewnianego(czyli rozbiórka i złozenie).Domek ławty do montazu,składany z 4 ścian.
Żeby było mało to potrzebna jest mi ekipa która fachowo...złozy ten domek i przy okazji rozbuduje,dodając poddasze i zadaszenie na samochód.
Czy ktoś mi mógłby pomóc?
Moze zna jakiegoś fachowaca (stolarza)który zrobiłby to dobrze?
Sprawa jest pilna bo muszę to zrobic najpózniej do początku czerwca.....
Domek to okolice Warszawy, za Jankami.
Proszę o pomoc!!!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Własna firma Liczba postów: 336 Grupa: Firmy budow... Zastanawiam się, czy ktoś z was myślał o własnej firmie zajmującej się wysyłką paczek za granicę. Ostatnio rozmawiałam z kolegą, który otworzył mały biznes zwią...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 377 Grupa: Firmy budow... Warto postawić na dobrej jakości osprzęt do wózków widłowych. Dlatego też poszukiwania można rozpocząć od Mipromet u których bez problemów znajdziecie odpowiedn...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 374 Grupa: Firmy budow... I like reading home décor forums because people often share practical ideas that work in real homes, not just in magazines. It's interesting to see different op...
  • Wywóz odpadów Liczba postów: 76 Grupa: Firmy budow... Przy remoncie albo generalnych porządkach wiele osób próbuje ogarnąć wywóz odpadów na własną rękę – i wtedy zaczynają się schody. Gruz, stare meble czy gabaryty...
  • Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 93 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21401 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 216

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */