dospawa na brama

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

17 maja 2016, 15:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Z tyłu domu mam zamontowaną deugą bramę, taka lekka metalowa, łącznie ma ze 6 metrów i jest to brama rozchylna (dwie otwierające się połowy). Potrzebuję jakiś fajny siłownik, nie znam się od razu mówi e, ale nie lubię badziewia:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 maja 2016, 20:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Doro-zen napisał: Witam. Z tyłu domu mam zamontowaną deugą bramę, taka
lekka metalowa, łącznie ma ze 6 metrów i jest to brama
rozchylna (dwie otwierające się połowy). Potrzebuję
jakiś fajny siłownik, nie znam się od razu mówi e, ale
nie lubię badziewia:)

Mogę ci z doświadczenia polecić napędy BFT, np. Phobos. To sprawdzone rozwiązanie, zwłaszcza do tego rodzaju bram. Mają sporo rzeczy, które ułatwiają funkcjonowanie zimą. No i moim zdaniem są solidnie wykonane.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• blacha perforowana Liczba postów: 154 Grupa: Ogrodzenia... Blachy perforowane jako elewacje to nowoczesne i estetyczne rozwiązanie dla każdego, kto ceni oryginalny design i trwałość. Perfopol oferuje szeroką gamę wzorów...
  • Płoty ogrodowe Liczba postów: 1054 Grupa: Ogrodzenia... Jeśli szukasz wysokiej jakości drewnianych listew do swojego projektu, warto zajrzeć na https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Oferują bogaty wybór...
  • Jak to jest z ogrodzeniem? Liczba postów: 358 Grupa: Ogrodzenia... Natrafiłam na ofertę firmy Janowski https://www.siatki.com.pl/, gdzie dostępne są panele ogrodzeniowe w różnych wariantach. Chciałabym dowiedzieć się, czy panel...
  • JB Partner- napęd do bram Liczba postów: 72 Grupa: Ogrodzenia... Co jak co, ale centrale sterujące JB Partner ma na prawdę najwyższej klasy. Ja musiałem się sporo naszukać, aby znaleźć tak porządną robote. W szczególności cho...
  • Kostka brukowa Liczba postów: 516 Grupa: Ogrodzenia... On the Internet there are a large number of services that provide services for writing term papers, and to choose the best option you just need to read reviews....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19691 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 268

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >