dozowniki do mydła?

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

26 maja 2015, 11:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Wiecie może gdzie dostanę dozowniki do mydłą elektryczne? Takie z czujnikiem, żeby nie trzeba było go dotykać? Szukam takiego dla męża do warsztatu:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 sierpnia 2015, 16:03

o, ciekawe, nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 sierpnia 2015, 23:35

Ja też, w szczególności w wątku o domach szeregowych...

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2015, 10:19

Co może być trudnego w wyborze dozownika do mydła? :) trzeba wybrać ten który się nam najbardziej podoba i tyle.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2015, 10:19

Co może być trudnego w wyborze dozownika do mydła? :) trzeba wybrać ten który się nam najbardziej podoba i tyle.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 sierpnia 2015, 14:57

Też pierwsze słyszę, że takie istnieją. Może zainwestuję w taki.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2015, 15:23

Słyszałem o takich dozownikach, nawet przez pewien czas były reklamowane w tv. Najszybciej znajdziesz je wpisując "dozowniki bezdotykowe" albo coś podobnego w google ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2016, 09:46

Dokładnie
Produkt nazywa się: 'dozownik bezdotykowy'. Nie jest to zbyt popularny produkt. Jest to coś 'nowoczesnego', ale czy aż tak praktycznego? Trudno tak naprawdę o jednoznaczne zdanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2016, 14:54

Ja dozowniki kupowałem na allegro, jest bardzo duży wybór tego typu produktów. Akcesoria łazienkowe możesz znaleźć też w meblowych.

Ten post był edytowany przez barteezz19 dnia: 4 lutego 2016, 14:55
Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2016, 17:14

Dozownik z czujnikiem ?? o kranach to chyba wszyscy wiedzą ale dozownik? WOW

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Co sądzicie o domach szeregowych Liczba postów: 177 Grupa: Domy szereg... Facing challenging deadlines and difficult courses? Global Assignment Help has got you covered! The thousands of students in the UK who used to look up write my...
  • Rolnictwo Liczba postów: 133 Grupa: Domy szereg... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie kompleksowych usług szkoleniowych i doradczych dla rolników, to polecam W...
  • Dobra restauracja Liczba postów: 416 Grupa: Domy szereg... W okolicach Warszawy warto odwiedzić restaurację Na Skrajnej https://naskrajnej.pl/, serwującą wyśmienite dania kuchni polskiej i nie tylko. Produkty używane w....
  • Budowa domu Liczba postów: 205 Grupa: Domy szereg... Rozpoczynając budowę, warto pomyśleć o odpowiednich materiałach i akcesoriach, które będą kluczowe dla trwałości projektu. Folie, membrany dachowe czy geosyntet...
  • restauracja bazylia Liczba postów: 49 Grupa: Domy szereg... Jeśli ktoś planuje wakacje i zastanawia się, gdzie zjeść smaczną pizza Mielno, to warto wcześniej rozejrzeć się za sprawdzonym miejscem. Dobra pizza nad morzem....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21044 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 334

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */