dozowniki do mydła?

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

26 maja 2015, 11:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Wiecie może gdzie dostanę dozowniki do mydłą elektryczne? Takie z czujnikiem, żeby nie trzeba było go dotykać? Szukam takiego dla męża do warsztatu:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 sierpnia 2015, 16:03

o, ciekawe, nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 sierpnia 2015, 23:35

Ja też, w szczególności w wątku o domach szeregowych...

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2015, 10:19

Co może być trudnego w wyborze dozownika do mydła? :) trzeba wybrać ten który się nam najbardziej podoba i tyle.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2015, 10:19

Co może być trudnego w wyborze dozownika do mydła? :) trzeba wybrać ten który się nam najbardziej podoba i tyle.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 sierpnia 2015, 14:57

Też pierwsze słyszę, że takie istnieją. Może zainwestuję w taki.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2015, 15:23

Słyszałem o takich dozownikach, nawet przez pewien czas były reklamowane w tv. Najszybciej znajdziesz je wpisując "dozowniki bezdotykowe" albo coś podobnego w google ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2016, 09:46

Dokładnie
Produkt nazywa się: 'dozownik bezdotykowy'. Nie jest to zbyt popularny produkt. Jest to coś 'nowoczesnego', ale czy aż tak praktycznego? Trudno tak naprawdę o jednoznaczne zdanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2016, 14:54

Ja dozowniki kupowałem na allegro, jest bardzo duży wybór tego typu produktów. Akcesoria łazienkowe możesz znaleźć też w meblowych.

Ten post był edytowany przez barteezz19 dnia: 4 lutego 2016, 14:55
Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2016, 17:14

Dozownik z czujnikiem ?? o kranach to chyba wszyscy wiedzą ale dozownik? WOW

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wolny czas Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Chciałem się podzielić dwoma stronami związanymi z hobby. Wróciłem ostatnio do filatelistyki i portal https://znaczki.info jest po prostu świetny. A gdy mam och...
  • Remont Liczba postów: 61 Grupa: Domy szereg... Remontując mieszkanie, każdy detal ma znaczenie, ale nie mniej ważne jest sprzątanie po pracach. Warto mieć pod ręką praktyczne narzędzia, które ułatwią utrzyma...
  • Budowa domu Liczba postów: 196 Grupa: Domy szereg... Planowanie budowy domu to nie tylko wybór projektu, ale też przewidywanie ewentualnych zmian. Okazuje się, że zmiany istotne, np. zmiana sposobu użytkowania, wy...
  • Wolny czas Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Ostatnio robiłem porządki w zakładkach i zostawiłem dwa portale, które regularnie odwiedzam. Jeden to https://wadowice.biz , bo lubię wiedzieć, co dzieje się lo...
  • Rolnictwo Liczba postów: 127 Grupa: Domy szereg... Rosnące koszty produkcji rolnej to temat, który dotyka coraz większej liczby gospodarstw. Wysokie ceny paliwa, nawozów czy energii sprawiają, że rolnicy muszą s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20374 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 100

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >