Ja mam KMT Supertherm 90. Jestem jak najbardziej zadowolony. Dobra jakość drzwi, dobre wykonanie, są dopracowane, więc użytkowanie jest na wysokim poziomie. Drzwi lekko chodzą, nie skrzypią, są masywne, ale lekkie. Raz, że skutecznie zabezpieczają przed włamaniem, dwa skutecznie izolują od zimna i od hałasu, dzięki wypełnieniu pianą, grubości skrzydła 90 mm, uszczelkom. Również ościeżnice są izolowane
drzwi wejściowe kraków
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Akcesoria do drzwi Liczba postów: 159 Grupa: Montujemy o... W naszym lokalu planowana jest przebudowa części korytarza oraz kilku sąsiadujących pomieszczeń. Zależy nam nie tylko na spełnieniu wymagań projektu, lecz także...
- The MongolZ баг HLTV-ийн дэлхийн цахим спортын чан... Liczba postów: 2 Grupa: Montujemy o...
- Uwaga na Faber Plus Szczecin Liczba postów: 9 Grupa: Montujemy o... Jeden sklep a ma tak zupełnie różne opinie. Jak to jest możliwe?
- The MongolZ үндсэн бүрэлдэхүүндээ tikuak, DarkMeis... Liczba postów: 2 Grupa: Montujemy o... Томоохон тоглогчид явсны дараа бүрэлдэхүүнээ шинэчлэх нь ямар ч багийн хувьд амаргүй. Гэхдээ энэ тохиолдолд The MongolZ академиас бэлтгэгдсэн тоглогчдыг сонгосо...
- Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 16 Grupa: Montujemy o... Jeżeli potrzebujecie wykonac badania na prawo jazdy, to polecam Wam sprawdzić stronę badania-kierowcow.warszawa.pl , gdzie możecie wykonać badanie lekarskie na....