drzwi przesuwane czy otwierane na taras

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

20 maja 2009, 12:05

Zgadzam sie: good 0 bad

jakie drzwi tarasowe będą lepsze standardowe otwierane czy przesuwane? bardzie podobają mi się przesuwane ale jak w praktyce? bo wygląd to nie wszystko

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 maja 2009, 17:02

witam,
ja mam na tarasie przesuwane drzwi i bardzo sobie je chwale. są bardzo wygodne, i praktyczne nie zajmują tak dużo miejsca po otworzeniu jak te standardowe otwierane. także warto je kupić

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2009, 12:06

również przesuwane polecam :D napewno nie będziesz żałować!

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2009, 01:37

kolega ma na poddaszu przesuwane uważam że są dużo lepsze niż otwieranie przede wszystkim nie zabierają tyle miejsca a ze przesuwają się na kawał szyby to doświetlają mocno pomieszczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2009, 01:35

przesuwne, całe przeszklone - i masz dom owtarty na ogród :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2009, 17:21

popieram, przesuwane i całe przeszklone, dużo światła i piękny widok ( o ile ogród jest piękny :lol: )
pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

15 sierpnia 2009, 22:49

tam akurat jest wyobraź sobie wieczorek ty siedzisz na tarasie pod dachem a na dole ogród taki do zabaw z trawnikiem a jak Ci się z nudzi to wchodzisz do siebie zamykasz gasisz światło i nadal jest super.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2009, 14:36

ja mam u siebie w domu właśnie takie duże przeszklone i przesuwane drzwi. I nie zamieniłabym ich na żadne inne. poprostu coś pięknego czy zimą czy latem mogę patrzeć na swój ogród całymi dniami :) szczególnie zimą to mi się podoba, kiedy siedzę w cieplutkim domku i bez przeszkód obserwuje to co się dzieje w ogrodzie. Takie drzwi powinien mieć każdy u siebie, są bardzo funkcjonalne, nie zajmują miejsca, nie zatrzaskują się z hukiem, jak jest przeciąg, jak do tej pory nie znalazłam w nich żadnej wady, no może mycia jest trochę więcej, ale opłaca się :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2009, 14:11

jak robimy imprę u kolegi to sa otwarte non stop siedzimy sobie w pokoju a jak ktoś ma ochotę to na taras a tam od tyłu cisza spokój i ładne widoki.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2016, 21:37

Zgadzam się, że przesuwne, szklane są najlepsze. Ładnie wyglądają i powodują, ze pomieszczenie wygląda na większe. Ja kupowałem systemy aluminiowe (ze względu na trwałość i szybki montaż) w firmie Morad z Kartuz http://morad.pl/systemy-aluminiowe-okienno-dr zwiowe.html

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie okna wybrać? Liczba postów: 902 Grupa: Montujemy o... Według mnie warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowych okien lub drzwi do Was...
  • Czy winda towarowa w firmie to dobry pomysł? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Winda to dobry pomysł. Jak nie chcesz za dużo wydać na tą windę to pomyśl o zabudowie kabiny windy
  • Okna do domu Liczba postów: 76 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
  • okna pcv Liczba postów: 195 Grupa: Montujemy o... Jak szukacie dobrych okien plastikowych w dolnośląskim to polecam wam firmę ekoprofit.
  • drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 519 Grupa: Montujemy o... W przypadku gdy zależy nam na oryginalnym designie, opcją do rozważenia są drzwi wykonane na indywidualne zamówienie. Na temat możliwości personalizacji można p...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19927 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 117

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >