inteligentny dom

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

24 listopada 2023, 16:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Mnie trochę to przeraża. A co jeśli nie będzie prądu? Wtedy ten cały inteligentny dom jest nic nie wart. Także uważam, że innowacje są fajne, ale wszystko w granicach rozsądku.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2024, 10:53

Dom inteligentny to rozwiązanie bardzo wygodne. Wiele osób decyduje się na takie smart instalacje w swoich nowych domach. Warto też wejść na stronę https://keemplesklep.pl/kategoria-produktu/sm art-zestawy/, gdzie możecie znaleźć smart zestawy ułatwiające wykonanie takiej instalacji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 marca 2024, 15:03

Czy budowa takiego domu jest o wiele droższa?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2024, 05:47

Jakby połączyć inteligentny dom z wiatą garażową to można by różne cuda dołączyć. Jak oświetlenie automatyczną roletę itp.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2024, 05:47

tadalafil generic daily

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2024, 19:45

Widziałem gdzieś na internecie takie rozwiązania z inteligentnym systemem sterującym wiatą garażową. Bardzo fajne rozwiązanie, ale cena też jest bardzo fajna. Aktualnie zaczynam działać z tematem inteligentnego oświetlenia. Czytam artykuły, takie jak ten https://oswietlenie-punktowe.pl/oczka-sufitow e-nowoczesne-i-funkcjonalne-oswietlenie i generalnie szukam informacji wszędzie, gdzie się da - może też coś poradzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2024, 19:51

synthroid 25 mcg tablet

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2024, 05:21

Hello all, guys! I know, my topic may be too specific for this forum,
But my sister found nice man here and they married, so how about me?! :)

I am 27 years old, Maria, from Romania, know English and Russian languages also
And... I have specific disease, named nymphomania. Who know what is this, can understand me (better to say it immediately)

Ah yes, I cook very tasty! and I love not only cook ;))
Im real girl, not prostitute, and looking for serious and hot relationship...

My photo:
https://i.ibb.co/zhMSQpj/5489819-2-3.jpg

___
Added later:

Ooops! Seems that photo broken, sorry =(
Anyway, you can find my profile here:
https://teens.page.link/go?pib/

Or write to me via Telegram @Lindseypib

P.S. Supervisor, Supervisor - dont write to me, trolls! >:-(

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Co sądzicie o domach szeregowych Liczba postów: 186 Grupa: Domy szereg... Facing challenging deadlines and difficult courses? Global Assignment Help has got you covered! The thousands of students in the UK who used to look up write my...
  • Rolnictwo Liczba postów: 192 Grupa: Domy szereg... Rzepak potrafi wymagać sporo uwagi w różnych etapach rozwoju, dlatego zastanawiam się nad skorzystaniem z doradztwa agronomicznego właśnie przy tej uprawie. Szc...
  • Altanka w ogrodzie Liczba postów: 71 Grupa: Domy szereg... ładne są, klasyczna drewniana altana zawsze się obroni. ja po postawieniu swojej wykończyłem wnętrze płytami MPB – zrobiłem z nich blat, półki i zabudowę. dzięk...
  • Dobra restauracja Liczba postów: 424 Grupa: Domy szereg... Polecam Wam wszystkim sprawdzić sobie stronę, na której znajdziecie ofertę restauracji Harem w Mielnie - pizza mielno , która oferuje różnorodne menu, w tym np....
  • Przeprowadzka Liczba postów: 133 Grupa: Domy szereg... Czy tylko ja mam wrażenie, że przy przeprowadzce zawsze pojawia się dwa razy więcej rzeczy niż człowiek pamiętał? Dlatego warto wcześniej rozejrzeć się za czymś...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21108 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 577

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */