inteligentny dom

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

16 grudnia 2021, 18:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Dzięki za link

https://sobir.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2022, 05:35

Inteligentne systemy do sterowania domem, to świetne rozwiązanie. Ale nie ma co też z nimi przesadzać. Niektóry rozwiązania niewiele ułatwiają życie, a przecież to powinno być głownym celem takich inteligentnych systemów. Jeśli szukacie najlepszych rozwiązań z tego zakresu, które faktycznie będą funkcjonalne to zajrzycie na stronę firmy Salus Controls - https://salus-controls.pl/. Tam znajdziecie szereg rozwiązań do domu, czy do firmy. Salus Controls od wielu lat zajmuje się zagadnieniem minimalizacji strat energii. Oferują najnowocześniejszy sprzęt, doświadczonych pracowników, którzy dobiorą system do potrzeb i wymagań klienta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2022, 06:58

Inteligentny dom to jest coś bardzo fascynującego.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2022, 14:27

Jakie ma cechy?

__
Hotel w Szczyrku

Zgłoś | Cytuj | Link

21 października 2022, 18:49

Inteligentny dom to jest coś co chciałbym kiedyś mieć :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2022, 20:42

Na pewno warto mieć w domu monitoring, sama mam kamerki i w domu i na zewnątrz https://orllo.pl/kamera-obrotowa-zewnetrzna-w ifi-ip-orllo-z16.html Te kamerki idealnie sie sprawdzają

Ten post był edytowany przez malusia dnia: 27 października 2022, 20:42
Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2023, 14:51

Na pewno warto postawić na SmartCONNECTED, to jest możliwość sterowania bramami i drzwiami Wiśniowski z zamkiem elektrycznym z każdego miejsca na świecie.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 maja 2023, 13:45

Warto wiedzieć, że inteligentny dom można wyposażyć również w stolarkę okienną i drzwiową z ukrytym napędem elektrycznym . Takie rozwiązania są dostępne w ofercie Schuco. Np. drzwi wejściowe mogą być wyposażone w moduł Bluetooth umożliwiający bezkluczowe otwieranie za pomocą smartfona czy dotykowy wideodomofon. Natomiast aluminiowe okna z mechatronicznymi okuciami mogą też automatycznie się otwierać i zamykać w zależności od jakości powietrza w pomieszczeniach. Takie nowoczesne rozwiązania można znaleźć w ofercie firmy Mitbau z Wrocławia.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2023, 22:54

Inteligentny dom to zbiór rozwiązań technologicznych, które mają na celu usprawnienie i ułatwienie codziennego życia mieszkańców. Istnieje wiele różnych rozwiązań dostępnych na rynku, które umożliwiają automatyzację i zdalne sterowanie różnymi urządzeniami w domu, jak np. automatyzacja oświetlenia, inteligentne termostaty czy systemy monitoringu i alarmu. Taki inteligentny dom rozwiązania oferuje naprawdę szerokie.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2023, 17:03

Inteligentny dom to nie tylko komfort i bezpieczeństwo, ale także oszczędność energii. Na przykład dzięki inteligentnym oknom z elektronicznymi okuciami można latem ustawić nocne wietrzenie i chłodzenie, a jesienią – energooszczędne wietrzenie w przypadku wykrycia przez czujniki zbyt wysokiego stężenia CO2. Jednocześnie system grzewczy może wyłączać się na czas wietrzenia, aby zapobiec stratom energii. Potwierdzam to, co mówił Artist – rozwiązania okien i drzwi Schuco są naprawdę godne uwagi. Ja z kolei widziałem je w ofercie firmy Empol z Wrocławia, współpracuję z nimi często i mogę powiedzieć, że znają się na rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Co sądzicie o domach szeregowych Liczba postów: 186 Grupa: Domy szereg... Facing challenging deadlines and difficult courses? Global Assignment Help has got you covered! The thousands of students in the UK who used to look up write my...
  • Rolnictwo Liczba postów: 192 Grupa: Domy szereg... Rzepak potrafi wymagać sporo uwagi w różnych etapach rozwoju, dlatego zastanawiam się nad skorzystaniem z doradztwa agronomicznego właśnie przy tej uprawie. Szc...
  • Altanka w ogrodzie Liczba postów: 71 Grupa: Domy szereg... ładne są, klasyczna drewniana altana zawsze się obroni. ja po postawieniu swojej wykończyłem wnętrze płytami MPB – zrobiłem z nich blat, półki i zabudowę. dzięk...
  • Dobra restauracja Liczba postów: 424 Grupa: Domy szereg... Polecam Wam wszystkim sprawdzić sobie stronę, na której znajdziecie ofertę restauracji Harem w Mielnie - pizza mielno , która oferuje różnorodne menu, w tym np....
  • Przeprowadzka Liczba postów: 133 Grupa: Domy szereg... Czy tylko ja mam wrażenie, że przy przeprowadzce zawsze pojawia się dwa razy więcej rzeczy niż człowiek pamiętał? Dlatego warto wcześniej rozejrzeć się za czymś...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21108 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 577

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */