![]() Gość: maciejka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: wienna praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() praktyk praktykant
![]() |
|
|
izolacja pionowa fundamentów
«
Powrót do grupy: Robimy fundament
Ostatnio na forum
- Badania Geologiczne Gruntów Liczba postów: 60 Grupa: Robimy fund... Jeśli chodzi o kwestie badań i certyfikacji, to warto stawiać na sprawdzone instytucje, które działają kompleksowo. Ja miałem okazję współpracować z Centrum Bad...
- POMPA CIEPŁA Liczba postów: 14 Grupa: Robimy fund... Zaczynając od rozeznania, najpierw policzyłabym OZC i dopiero wtedy dobierała moc, żeby nie wpaść w krótkie cykle. Potem warto zdecydować, czy prostszy montaż m...
- POMPY CIEPŁA Liczba postów: 127 Grupa: Robimy fund... Zauważyłam, że przy domach parterowych często wychodzi rozsądnie 7-9 kW, ale wszystko zależy od izolacji i okien. Lepiej nie brać „na zapas”, bo to skraca cykle...
- Praca w Niemczech - rekrutacja Liczba postów: 45 Grupa: Robimy fund... Wyjechałem pierwszy raz do pracy za granicę właśnie z Mondi. Wszystko dobrze zorganizowane, miałem wsparcie na miejscu i spokojną głowę.
- obawy o fundamenty Liczba postów: 31 Grupa: Robimy fund... Cześć! W temacie fundamentów, możecie kontaktować się z producentem wag samochodowych z łódzkiego. Zajmują się głównie wagami samochodowymi, ale mają sporą wied...