jak się pozbyć rozszerzonych porów

« Powrót do grupy: Trudne tematy

22 maja 2017, 19:15

Zgadzam sie: good 0 bad

nie wiem czy to odpowiednie miejsce, żeby pisać, ale koledzy tylko się ze mnie smieją, a siostre głupi zapytac. Jak w temacie, oraz jak pozbyć sie tych czrnych kropek z nosa...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2017, 09:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli chcesz doczytać coś ciekawego w temacie jak się pozbyć rozszerzonych porów, to polecam lekturę bloga kosmetycznego http://www.vichy.pl/blog/maska-zwezajaca-pory-na-czym-polega -jej-dzia%C5%82anie/vmag60593.aspx z którego można się dowiedzieć , jak sobie skutecznie pomóc a nie tylko codziennie maskować problem.

Ten post był edytowany przez Widełka dnia: 1 czerwca 2017, 09:33
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy umiecie ze sobą rozmawiać ? Liczba postów: 71 Grupa: Trudne tema... To, co piszesz, bardzo trafia – niby rozmowa to coś oczywistego, a jednak tak często się rozmijamy. Ja z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że dopiero w te...
  • Plataforma Completa I Spaceman Game com recursos a... Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... "Há um botão para o cash out total do valor apostado e para o valor parcial. A aposta mínima por rodada é $1 e a aposta máxima &ea...
  • styl życia Liczba postów: 27 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanego mi sklepu rowero...
  • Hulajnogi elektyrczne Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jakiego producenta solidne hulajnogi elektryczne do jazdy miejskiej polecacie?
  • Biuro tłumaczeń online Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jakie biuro tłumaczeń online polecacie? Szukam tłumacza specjalizującego się w tłumaczeniach dla biznesów z branży e-commerce z j. polskiego na język duński.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19743 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 157

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >