offline AgregatyElem majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
Jeżeli masz wątpliwości jak wykończyć swoje mieszkanie to mogę Ci polecić firmę która zrobi to za Ciebie www.tetate.eu. Gdy skończą nie poznasz swojego lokum:) |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Projektant_Komandor majster
|
AgregatyElem, znam wnętrza kawalerek, gdzie wykorzystano takie od cienie jak fiolet, szarości i wcale nie wygląda to źle. Urządzenie mieszkania jest sprawą indywidualną, projektant ma podpowiedzieć możliwie najlepsze rozwiązania a nie narzucić całość koncepcji. To Ty decydujesz i Ty tam będziesz mieszkał. |
|
| |
offline AgregatyElem majster
|
|
|
| |
offline poncjusz0 praktykant
|
|
| Ten post był edytowany przez poncjusz0 dnia: 24 sierpnia 2012, 14:48 | |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline connie kierownik
|
|
|
| |
offline asdf doświadczony
|
Może zastanów się nad stylem skandynawskim? |
|
| |
offline asdf doświadczony
|
zajrzyj na stronę www.scandiconcept.pl |
|
| |
Gość: kokospoko123 praktykant |
akurat z kawalerką jest ten ból, że łatwo można stracić przestrzeń... jeden głupi ruch i pomieszczenie zagracone. lepiej zlecić stworzenie projektu profesjonalistom, ja od lat podziwiam projekty n-design, całkiem ciekawe rozwiązania mają, podejrzewam że z kawalerki też zrobiliby cudeńko :) |
|
| |
Gość: deszczowa praktykant |
|
|
|
jak urządzić kawalerkę?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Plakaty na ścianie Liczba postów: 28 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
- Jakie kotły na paliwo stałe najlepsze? Liczba postów: 31 Grupa: Wykańczamy... Excelente aplicación para disfrutar de películas y series en cualquier momento. La calidad de reproducción es muy buena y el contenido se actualiza con frecuenc...
- games Liczba postów: 3 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio wracałem autobusem z Wrocławia i obok mnie siedział chłopak, który cały czas sprawdzał kurs Bitcoina. W końcu zaczął opowiadać koledze o kasynach krypt...
- Aranżacja wnętrz i pomoc w wykończeniu Liczba postów: 100 Grupa: Wykańczamy... Myślę, że przy aranżacji wnętrza warto zgłosić się do profesjonalisty, ja sama korzystałam z pomocy architekta wnętrz. Firma www.architetto.pl zaprojektowała wn...
- Pokój dla synka Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że gdybyśmy urządzali pokój syna jeszcze raz od razu przewidzielibyśmy więcej miejsca do przechowywania. Na początku wy...