jak urządzić kawalerkę?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

31 lipca 2012, 15:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem urządzenie kawalerki to kwestia indywidualnego gustu oraz stylu. Jedyna rada jaką można dać,jest taka aby wybrać jasne kolory na ścianach,co w efekcie optycznie powiększy mieszkanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2012, 10:40

Jeżeli masz wątpliwości jak wykończyć swoje mieszkanie to mogę Ci polecić firmę która zrobi to za Ciebie www.tetate.eu. Gdy skończą nie poznasz swojego lokum:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2012, 15:34

AgregatyElem, znam wnętrza kawalerek, gdzie wykorzystano takie od cienie jak fiolet, szarości i wcale nie wygląda to źle. Urządzenie mieszkania jest sprawą indywidualną, projektant ma podpowiedzieć możliwie najlepsze rozwiązania a nie narzucić całość koncepcji. To Ty decydujesz i Ty tam będziesz mieszkał.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2012, 14:12

No właśnie o tym pisze,z eto indywidualna kwestia,ale generalnie z zasady ciemne kolory pogarszają samopoczucie i zmniejszają wnętrze,wiec to też należy brać pod uwagę podczas planowania urządzenia wnętrza.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2012, 12:52

Zawsze mozesz sie doradzic jakiegos projektanta. Projektanci nie biora duzo za porady a czasami nawet robią to gratis. Tu masz takiego projektant http://morphostudio.pl/pl

Ten post był edytowany przez poncjusz0 dnia: 24 sierpnia 2012, 14:48
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2012, 12:15

Czasem wystarczy przejrzeć realizacje projektantów i można sporo ściągnąć pomysłów. Ja przewaliłem już dziesiątki stron i gazet. Nie wszystko da się samemu zrobić ale sporo.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2012, 08:24

Może zastanów się nad stylem skandynawskim?

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2012, 08:27

zajrzyj na stronę www.scandiconcept.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2012, 10:55

akurat z kawalerką jest ten ból, że łatwo można stracić przestrzeń... jeden głupi ruch i pomieszczenie zagracone. lepiej zlecić stworzenie projektu profesjonalistom, ja od lat podziwiam projekty n-design, całkiem ciekawe rozwiązania mają, podejrzewam że z kawalerki też zrobiliby cudeńko :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2012, 11:19

jak na mój gust to w kawalerce należy przede wszystkim postawić na niziutkie meble... coś takiego jak ten komplet z marmexu na przykład

do tego ewentualnie JEDNA wysoka szafa, żeby właśnie nie stracić za dużo "światła" w pomieszczeniu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Plakaty na ścianie Liczba postów: 28 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
  • Jakie kotły na paliwo stałe najlepsze? Liczba postów: 31 Grupa: Wykańczamy... Excelente aplicación para disfrutar de películas y series en cualquier momento. La calidad de reproducción es muy buena y el contenido se actualiza con frecuenc...
  • games Liczba postów: 3 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio wracałem autobusem z Wrocławia i obok mnie siedział chłopak, który cały czas sprawdzał kurs Bitcoina. W końcu zaczął opowiadać koledze o kasynach krypt...
  • Aranżacja wnętrz i pomoc w wykończeniu Liczba postów: 100 Grupa: Wykańczamy... Myślę, że przy aranżacji wnętrza warto zgłosić się do profesjonalisty, ja sama korzystałam z pomocy architekta wnętrz. Firma www.architetto.pl zaprojektowała wn...
  • Pokój dla synka Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że gdybyśmy urządzali pokój syna jeszcze raz od razu przewidzielibyśmy więcej miejsca do przechowywania. Na początku wy...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21072 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 617

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */